Agenda

MKB Deventer meets MKB Twente / VOLGEBOEKT!!!

Datum: 27-02-2024
Tijd: 15:00 - 17:00
Locatie: Drukwekdeal Keulenstraat 4 Deventer
Algemene events

DIT EVENT IS VOL GEBOEKT! AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!!!

We hebben iets bijzonders voor jullie in petto!
MKB Deventer nodigt MKB Twente graag uit voor een inspirerend bedrijfsbezoek aan één van de parels van Deventer – een stad die bekend staat als de ‘boekenstad’!

Dinsdag 27 februari zullen we een bezoek brengen aan Drukwerkdeal.nl
Als hét e-commercebedrijf van Deventer en de grootste online drukker van de Benelux, werkt Drukwerkdeal.nl op allerlei manieren aan de zichtbaarheid van alle organisaties met een communicatiebehoefte. Van de kleinste visitekaartjes tot de grootste spandoeken, van traditionele flyers tot opvallende relatiegeschenken en alles daartussenin: als er inkt op kan, kan Drukwerkdeal.nl het maken.

De ontvangst is om 14.45 uur aan de Keulenstraat 4 in Deventer.

Wat kun je verwachten tijdens dit bedrijfsbezoek?

Een inspirerend verhaal van CEO Haico Meijerink. Hij vertelt je wat dit bedrijf uit Deventer zo bijzonder maakt.

Vervolgens verplaatsen we ons voor een rondleiding naar de productielocatie aan de Duisburgstraat 4 (2 straten verder op), waar een groot deel van het drukwerk wordt geproduceerd.

Aansluitend is er van 17.15 – 18.00 uur gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Let op: er is beperkte beschikbaarheid en vol is vol!

Voor het vervoer adviseren wij om zoveel mogelijk samen te rijden in verband met beperkte parkeergelegenheid.

 

De groene arbeidsovereenkomst

Datum: 29-02-2024
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events

Donderdag 29 februari organiseren wij (Haasheat) in samenwerking met MKB Deventer en Moore MKW het Event: De Groene Arbeidsovereenkomst, bij MKB Deventer.

Tijdens het event delen we de mogelijkheden om medewerkers thuis duurzaam te ondersteunen, speciale fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn en de (door)werking van duurzaamheid bij medewerker thuis.

Een actueel onderwerp dat voor elke werkgever in de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen. Het behouden en aantrekken van personeel gaat gebaat met de aantrekkelijkheid van de organisatie.

Duurzame producten zijn daarom een zeer interessante oplossing en dat kun je ook nog aanschaffen met 55% voordeel via de werkgever! Tijdens het evenement zal Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan verder toelichten hoe je met een hybride warmtepomp wel €750 tot €2.000 kan besparen op energiekosten.  EY geeft toelichting over de fiscale regeling via de werkgever en de (door)werking van duurzaamheid op de ESG-rapportages van bedrijven. Remeha vertelt ons meer over de Hybride Warmtepomp van de toekomst! Het belooft een inspirerende middag te worden.

Moore MKW geeft toelichting over de fiscale regeling via de werkgever en we gaan in op (door)werking van duurzaamheid bij medewerkers thuis.

Voor wie?

Dit evenement is zeer waardevol voor werkgevers, HR-adviseurs en Accountants. Maar ook voor functies als Financieel manager of Benefit specialist, biedt dit evenement veel nieuwe inzichten. Tijdens het event delen we de mogelijkheden om medewerkers thuis duurzaam te ondersteunen, speciale fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn en de (door)werking van duurzaamheid bij medewerker thuis.

Hier is de aparte link om je aan te melden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-groene-arbeidsovereenkomst-802934467607?aff=oddtdtcreator

Open Coffee ZP Deventer maart 2024

Datum: 08-03-2024
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseren wij een Open Coffee. Het is een informele manier van elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om andere ZZP’ers te ontmoeten, te verbinden en samen te werken. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Het thema van deze bijeenkomst is:

Als ondernemer ben je verplicht om een administratie te voeren. Dit doe je niet alleen om inzicht te krijgen in je bedrijfsvoering maar ook, minder leuk 😊,  voor de belastingdienst. De belastingdienst stimuleert de ondernemer met bepaalde fiscale voordelen die je niet hebt als je in loondienst bent. Hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast zijn er bepaalde restricties aan kosten die je opvoert in je onderneming. André Kemper MSc van advies- en administratiekantoor Finovion geeft een presentatie op de Koffie Open van 8 maart zodat je handige tips krijgt om enerzijds te voldoen aan de fiscale regelgeving, maar anderzijds om optimaal te kunnen profiteren van de fiscale stimuleringsmiddelen van de belastingdienst. We zien jullie graag op 8 maart!

De toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor je klaar. Meld je nu aan via onderstaande link mis deze kans niet! Dus neem je visitekaartjes mee en eventueel een introducee!

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Chat GPT

Datum: 14-03-2024
Tijd: 09:00 - 11:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
kennisbijeenkomsten / workshops

ChatGPT in het MKB: Hype of Game-Changer?

Na het grote succes van onze vorige sessie over ChatGPT en kunstmatige intelligentie (AI) tijdens de algemene ledenvergadering, die veel interesse wekte, zijn we verheugd een nieuwe sessie aan te kondigen. Deze sessie zal naast een introductie, zich richten op het praktisch inzetten van ChatGPT binnen uw bedrijf. Ontdek hoe u het meeste haalt uit deze baanbrekende technologie.

Leidend in deze sessie is Dennie Pasman, mede-eigenaar van Vsee Search Marketing. Met zijn passie voor AI/ChatGPT en het delen van kennis, laat hij zien hoe u effectief kunt communiceren met ChatGPT om optimale resultaten te bereiken.

Programma highlights:
– Inzichten in het voeren van een effectieve dialoog met ChatGPT.
– Praktische richtlijnen voor het stellen van doelgerichte vragen.
– Realistische toepassingsvoorbeelden uit verschillende bedrijfstakken.

Bij Vsee Search Marketing ervaren we dagelijks hoe ChatGPT bedrijfsprocessen kan veranderen. Wilt u de potentie van deze technologie ook benutten?

Mis het niet!
Schrijf u in voor deze sessie en ontdek of AI en ChatGPT de toekomst van het bedrijfsleven zijn of slechts een vluchtige trend.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

 

MKB en SNS organiseren samen een event over GROEI!

Datum: 18-03-2024
Tijd: 17:00 - 19:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events | kennisbijeenkomsten / workshops

Save the Date | Ondernemers opgelet

Wil jij alles weten over groeien als ondernemer?

Noteer dan 18 maart 2024 in je agenda.

Het belooft een enorm inspirerend event te worden!

De eerste spreker is: André Dolsma, Commercieel Directeur van Qredits. Hij neemt jullie mee in 15 jaar Qredits. En door middel van praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe zij (startende) ondernemers helpen groeien. O.a. met coaching en training.

De tweede spreker is: Frank Rubingh van Brandeniers. Brandeniers is een samenwerking tussen Frank, Koen en Mischa. Met elk een eigen expertise op het gebied van branding, websites en online marketing, is dit een gouden combinatie.

De 3e spreker is Frans Van Rooijen van Xyhlo. Frans is een echte pionier op het gebied van circulair ondernemen. Hij ontwikkelde de eerste 100% biologische verf ter wereld en op de markt gebracht. Dit was een proces van vallen en opstaan. En vooral van heel veel doorzettingsvermogen.

Goed om te weten: Tijdens de inloop en tussen de sprekers door zorgen wij voor een lichte maaltijd en een drankje. U gaat dus met een gevulde maag weer naar huis. Heeft u dieetwensen? Laat ons dat dan weten in het opmerkingenveld op het aanmeldingsformulier.

Door u aan te melden door dit event gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens (uitsluitend!) delen met ons organisatiepartner SNS bank.

Inloop vanaf 16.45 uur

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Uitnodiging ingelaste ALV MKB Deventer

Datum: 21-03-2024
Tijd: 18:45 - 22:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor een ingelaste Algemene Ledenvergadering van MKB Deventer, welke gehouden zal worden op 21 maart om 19.00 uur op de Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 in Deventer.

Deze vergadering heeft als hoofddoel de bekrachtiging van vier nieuwe bestuursleden. Wij geloven dat deze nieuwe leden een waardevolle bijdrage zullen leveren aan het bestuur en de toekomstige richting van onze vereniging.

De 4 nieuwe bestuursleden zijn:

 • Guliz Tomruk van Buro Holland
 • Mtichell Brown van Bright Brown
 • Serkan Bicer van Improov
 • Everhard Gerritsen van Morgo Folietechniek / Cooljay

 

Na de bekrachtiging van de nieuwe bestuursleden zal aansluitend de eerste Ledenraadvergadering plaatsvinden. Dit is uitsluitend voor leden die zioch eerder hebben aangemeld hiervoor. Tijdens deze vergadering zullen we samenwerken om de doelen en plannen voor de komende periode verder vorm te geven. Jouw inzichten en input zijn hierbij van onschatbare waarde. De agenda voor deze bijeenkomst wordt separaat toegezonden.

Heb je reeds aangegeven zitting te willen nemen in de ledenraad dan ontvang je van ons een aparte uitnodiging en agenda.

Heb je n.a.v. deze uitnodiging interesse om zitting te nemen in deze ledenraad. Stuur dan een mail naar info@mkbdeventer.nl

 

Agenda:

18.45 uur      inloop

19.00 uur      opening door voorzitter MKB Deventer

19.05 uur      Bekrachtiging 4 nieuwe bestuursleden

19.15 uur      Start ledenraadvergadering

 

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

 

Uitnodiging kennismakingsvergadering ledenraad MKB Deventer

Datum: 21-03-2024
Tijd: 19:15 - 22:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events

 

 Uitnodiging eerste vergadering ledenraad MKB Deventer

Beste aanmelder voor de ledenraad van MKB Deventer

Je hebt aangegeven deel te willen uitmaken van de ledenraad i.o. van ondernemersvereniging MKB Deventer. De ALV van MKB Deventer van 20 november jl. heeft ingestemd met de ledenraad. Vervolgens heeft de notaris de statuten van de vereniging aangepast omdat de ledenraad ook een formele plek krijgt binnen de vereniging.

Wij zijn daarom blij en trots dat we inmiddels zestien aanmeldingen voor de ledenraad hebben mogen ontvangen. We hebben daarop besloten de kennismakingsvergadering te plannen voor de ledenraad. Deze wordt gehouden op 21 maart 2024 van 19.15 uur tot 22.00 uur. Deze zal worden gehouden op de gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 in Deventer. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 1. Welkom door voorzitter MKB Deventer, Ed den Besten
 2. Voorstelronde aanwezigen
 3. Korte presentatie MKB Deventer in activiteiten en cijfers
 • segmentatie van de leden
 • ledenactiviteiten
 • organisatie
 1. Presentatie Ledenraad
 2. Meerjarenplan MKB Deventer, wat moet daar wat jou betreft sowieso instaan en waarom?
 3. Datum volgende vergadering en welke onderwerpen we daar op de agenda willen
 4. Rondvraag
 5. Sluiting

 

Wij rekenen op jouw komst en wij zien uit naar jouw komst op 21 maart .

Heb jij ook interesse in deelname van onze ledenraad? Stuur dan een mail naar info@mkbdeventer.nl

Met ondernemende groeten, namens het bestuur,

 

Ed den Besten

Voorzitter

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Ondertekening Arbeidsconvenant

Datum: 27-03-2024
Tijd: 19:00 - 21:00
Locatie: Deventrade Deventer
Algemene events

Convenant Inclusieve Arbeidsmarkt gemeente Deventer “Wij hebben in Deventer de baan voor jou!”

Save the date… Op 27 maart 2024 vindt bij Deventrade de ondertekening plaats van het arbeidsconvenant met als titel “Wij hebben in Deventer de baan voor jou”. Naast ondertekening hebben we diverse inspirerende sprekers uitgenodigd die al jaren ervaring hebben met werknemers uit deze doelgroep. Ook hebben we een zeer bijzondere verrassing in petto.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

 

Better safe than sorry

Datum: 02-04-2024
Tijd: 16:00 - 21:30
Locatie: mac3park Zwolle

Is jouw digitale deur al op slot?

Omdat cybercriminaliteit niet langer een ver-van-je-bed-show is,
maar een reële bedreiging vormt voor jouw bedrijf.
Ons event biedt waardevolle inzichten, praktische tips en de mogelijkheid
om te netwerken met experts en collega-ondernemers.
Leer hoe jij jouw bedrijf kunt wapenen tegen cyberaanvallen
en waarom het beter is om voorbereid te zijn dan achteraf spijt te hebben.
Wees proactief en bescherm uw bedrijf tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Kijk voor het hele programma en aanmelden op Better Safe Than Sorry Zwolle | PVO Oost Nederland (pvo-oostnederland.nl)

Informatiebijeenkomst netcongestie en Smart Energy in Deventer

Datum: 10-04-2024
Tijd: 08:00 - 09:30
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events

Save the date

Beste ondernemer,

Op woensdag 10 april 2024 van 08:00-09:30 uur organiseren de gezamenlijke DEP-partners een informatiebijeenkomst over netcongestie en Smart Energy in Deventer. Locatie: Zutphenseweg 6.
Het programma ontvangt u eind februari 2024. U kunt zich voor deze bijeenkomst alvast inschrijven via:

Aanmelden Evenement

 

Agenda archief

Expat Centre NL gaat van start!

Datum: 15-02-2024
Tijd: 15:30 - 17:45
Locatie: Brinklaan 268 in Apeldoorn
Algemene events

Expat Centre Central NL gaat echt van start!

Thema: Internationale Talenten kunnen voor 2801.- euro bruto per maand fulltime voor jouw aan de slag gaan. Ben je klaar er voor?

 • 15-feb-2024 | 15:30-17:45 | Brinklaan 268 Apeldoorn
 • Best Practice – Groeien met Engelstalige collega’s: no pain no gain (spreker uit bedrijven met eigen voorbeeld en ervaring)
 • Hoe makkelijk of moeilijk kan ’t zijn voor (MKB)bedrijven: regels, papierwerk en meer (UWV – gespecialiseerd in kennismigrant regeling);
 • Expat Centre kan je ontzorgen (Rijn Platee en Maggie Feng)

Engelstalig Talent voor €2.801 per maand – Hoe?

Datum: 15-02-2024
Tijd: 15:30 - 18:00
Locatie: Wittenborg University, Brinklaan 268 Apeldoorn
Algemene events

Kunt u geen mensen vinden en blijven uw vacatures openstaan? Dan is Engelstalig talent mogelijk een (deel)oplossing!

Meer dan 100.000 internationale studenten studeren nu al aan universiteiten en hogescholen in Nederland. Een kwart daarvan komt vanuit buiten de EU. Vergeleken met EU studenten wil deze groep vaker na hun afstuderen in Nederland blijven werken. Zo is een technisch geschoolde Indiër met een MBA diploma in Smart Industry blij met een baan omdat hij/zij in Nederland kan blijven, ook al vervult deze een functie op een lager niveau. Voorwaarde is dat zij een bruto minimum salaris € 2.801 per maand betaald moeten krijgen voor hun werkvergunning vanaf 1.1.2024. Vaak weet de ondernemer of HR manager niet van het bestaan van deze groep of van de mogelijkheden. Alle regels en het papierwerk van de IND (Immigratie-en Naturalisatiedienst) lijken ook als een berg werk.

In de middag van donderdag 15 februari gaat een ondernemer zijn eigen ervaringen delen. Daarna staan de checklist en do-and-don’ts op het programma. Tenslotte gaan we samen het Expat Centre Midden Nederland feestelijk lanceren. U zult naar huis gaan met veel meer kennis en inzicht over deze potentiële doelgroep en de mogelijkheden om zelf Engelstalig talent aan te trekken. Misschien wordt (op termijn) Engelstalig talent wel de geschikte oplossing voor uw personeelstekort bij een of meerdere afdelingen van uw bedrijf.

 

Datum: 15 februari 2024

Programma:

15.30 – 16.00 Inloop met koffie/thee

16.00 – 17.15 Best Practice, Informatie Sessie

17.15 – 18.00 Borrel

Locatie: Wittenborg University, Brinklaan 268 Apeldoorn

Aanmelden kan via een mail aan event@vno-ncwmidden.nl.

 

 

 

 

 

Engelstalig Talent voor €2.801 per maand – Hoe?

 

 

 

Open Coffee ZP Deventer februari 2024

Datum: 09-02-2024
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseren wij een Open Coffee. Het is een informele manier van elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om andere ZZP’ers te ontmoeten, te verbinden en samen te werken. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Het thema van deze bijeenkomst is: Indrukwekkende Social Media Content in drie stappen.

Beschrijving:
Wil je jouw (social media) content naar nieuwe hoogten tillen en een betrokken publiek opbouwen? In slechts 3 stappen gaan we aan de slag met het maken van content die jouw doelgroep aanspreekt en inspireert. Klaar om je publiek te boeien en te inspireren?

Deze masterclass wordt verzorgd door social media agency Hashtag K.

We hopen je te zien om 10.00 uur op de gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 in Deventer.  De toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor je klaar. Meld je nu aan via onderstaande link mis deze kans niet! Dus neem je visitekaartjes mee en eventueel een introducee!

LET OP: er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je nu aan via …..

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Better safe than sorry

Datum: 08-02-2024
Tijd: 16:30 - 21:30
Locatie: Omnisport Apeldoorn
Algemene events

Vijfde editie van Better Safe Than Sorry in Omnisport, Apeldoorn

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO Oost-Nederland) en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland organiseren donderdag 8 februari 2024 in Omnisport in Apeldoorn de vijfde editie van ‘Better Safe Than Sorry’, een congres waarin het thema cybercriminaliteit centraal staat.

Een op de vijf ondernemers is inmiddels slachtoffer van een of andere vorm van cybercrime. Op dit congres krijgt hij/zij informatie aangereikt om te voorkomen dat zijn/haar onderneming ook doelwit wordt. Van wachtwoord-beveiliging tot het doen van aangifte.

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken?

Programma

Het programma van Better Safe Than Sorry in Omnisport Apeldoorn bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Marcel de Boer, financieel directeur Hoppenbrouwers Techniek, vertelt over HACK, de ransomware aanval op zijn bedrijf
 • Daniel Verlaan, techjournalist RTL Nieuws, auteur ‘Ik weet je wachtwoord’
 • Cybercrimeteam politie-eenheid Oost-Nederland
 • Mats Dekker, eigenaar Matsiemaal, AI-expert, met phishing demo
 • Redteam Cyber Security met hack-demonstratie

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers uit meer dan 25 gemeenten uit Gelderland en Overijssel.

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden staan op de site van PVO Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-apeldoorn/.

 

Dreamteams sessie voor ondernemers in de zaak Diepenveen

Datum: 05-02-2024
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: De Zaak Dorpsstraat 16, 7431CK Diepenveen
ZP bijeenkomsten

Op 5 februari 2024 is de eerste Ondernemersavond van De Zaak Diepenveen. Mark Verhijde organiseert dan de Dreamteam Sessie voor ondernemers. In 3 stappen gaan we aan de slag met jouw ondernemersvraag. De sessie begint om 19:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Er kunnen maximaal 7 mensen meedoen.

Heb jij een ondernemersvraag waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Dan is de Dreamteam methode iets voor jou. Meld je vooraf aan door een email te sturen naar info@dezaakdiepenveen.nl. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Verdere informatie

Mark Verhijde is bestuurslid van MKB Deventer en heeft zijn eigen adviesbureau Mark Verhijde Advies en Projecten B.V. Hij houdt zich bezig met gebiedsontwikkeling, bewonersparticipatie en de nieuwe Omgevingswet. Hij organiseert regelmatig Dreamteam sessies voor ondernemers. Lees hieronder hoe het ondernemersnetwerk ZZP Zutphen de bijeenkomst najaar 2023 heeft ervaren:

“Tijdens deze inspirerende kennissessie gingen we onder leiding van projectleider Mark Verhijde aan de slag met een ondernemersvraag door middel van de Dreamteam-methode. De methode van Mark is eenvoudig en erop gericht dat de aanwezige ondernemers ook meteen leren hoe zij zelf een dergelijke Dreamteam-sessie kunnen opzetten en uitvoeren. Iedereen deed enthousiast mee en sprak soms voor de beurt, wat ook hilarische momenten opleverde. We zijn nu in staat om, als één van de leden vastloopt met een ondernemersvraag, elkaar verder te helpen door verdiepende en reflecterende vragen te stellen.” (bron: website ZZP Zutphen)

Aanmelden kan via info@dezaakdiepenveen.nl

Walking breakfast

Datum: 30-01-2024
Tijd: 07:45 - 09:30
Locatie: KonnecteD. Schonenvaarderstraat 9 in Deventer
Algemene events

Ontdek de sleutel tot succesvol sociaal ondernemen tijdens het walking breakfast bij KonnecteD.

Op dinsdag 30 januari 2024 organiseren wij samen met KonnectD een interessante bijeenkomst.

Laat je adviseren over de werving & selectie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tijdens deze unieke bijeenkomst krijg je een kijkje achter de schermen bij KonnecteD,

Ontdek de mogelijkheden voor uitbesteding van werk en leer hoe KonnecteD deskundig advies biedt over regelingen en subsidies.

Programma:

Inloop: 7.45 uur

Programma: 8.00 tot 9.30 uur

Adres: Schonenvaarderstraat 9 in Deventer

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Open Coffee ZP Deventer 12-01-2024

Datum: 12-01-2024
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor de eerste “Open Coffee” bijeenkomst van het jaar! Op 12 januari 2024 organiseren wij een informele bijeenkomst voor ZZP’ers zoals jij. Het thema van deze bijeenkomst is “Wat is je doel voor het komende jaar, waar heb je behoefte aan en hoe kunnen we je helpen?”.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om andere ZZP’ers te ontmoeten, te verbinden en samen te werken. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.

Wij hopen je te zien 12 januari 2024 om 10.00 uur op de gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 in Deventer.  De toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor je klaar. Meld je nu aan via onderstaande link mis deze kans niet! Dus neem je visitekaartjes mee en eventueel een introducee!

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

 

 

 

Nieuwjaarsreceptie gemeente Deventer

Datum: 09-01-2024
Tijd: 16:30 - 18:00
Locatie: Stadhuis gemeente Deventer, Grote Kerkhof 1
Algemene events

Op dinsdag 9 januari 2024 organiseert de gemeente Deventer een nieuwjaarsreceptie.

U bent welkom om 16.30 uur in het Stadhuis, Grote Kerkhof 1 in Deventer.

Een aanmelding is niet nodig!

 

 

Open Coffee ZP Deventer in Twello

Datum: 08-12-2023
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Spreker: Mark Leer van Business Consultancy

Thema: verleden, heden en toekomst.

We willen graag samen terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op de toekomst. In deze informele bijeenkomst komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod

Terugblik op het afgelopen jaar:

Wat waren de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar?

Wat heb je geleerd van de uitdagingen die je hebt overwonnen?

Wat zou je anders hebben gedaan als je terug kon in de tijd?

Waar sta je nu met je bedrijf:

Wat zijn de belangrijkste mijlpalen die je hebt bereikt?

Wat zijn de grootst uitdagingn waar je momenteel mee te maken hebt?

Wat zijn de belangrijkste lessen die je hebt geleerd?

Wat zijn je plannen voor de toekomst

Wat zijn je belangrijkste doelen voor de toekomst?

Welke stappen ga je nemen om je doelen te bereiken?

Wat zijn de grootst uitdagingen die je verwacht?

We zouden het leuk vinden als je erbij bent!   Vrijdag 8 december van 10.00 – 12.00 in Twello.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Algemene ledenvergadering van MKB Deventer

Datum: 20-11-2023
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: Theater MIMIK Deventer
Algemene events

ChatGPT in het MKB: Hype of Game-Changer?

Heeft u al gehoord van kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT, maar bent u nog niet overtuigd van de impact ervan op uw bedrijf? Of misschien is dit de eerste keer dat u ervan hoort? In een wereld waar technologische ontwikkelingen soms als ‘hypes’ worden bestempeld, nodigen we u uit om te ontdekken hoe AI en ChatGPT daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Deze technologieën bieden niet alleen kansen voor groei en efficiëntie, maar ook voor kwaliteitsverbetering, personeelsontwikkeling én het werven van nieuw talent.

Dennie Pasman, mede-eigenaar en vooraanstaand specialist van Vsee Search Marketing, is verantwoordelijk voor de operations binnen het bedrijf. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring komt hij naar de ledenvergadering van MKB Deventer om de feiten en fabels rondom ChatGPT te ontrafelen.

🔍 Wat kunt u verwachten?

 • Een onthullende introductie over AI en ChatGPT.
 • Praktische do’s en don’ts voor bedrijven in het MKB.
 • Echte voorbeelden van hoe ChatGPT kan worden ingezet, niet alleen in online marketing maar in diverse bedrijfssectoren, inclusief personeelswerving.

Bij Vsee Search Marketing hebben we ChatGPT op een pragmatische manier geïmplementeerd, waardoor het toepasbaar is voor een breed scala aan bedrijven. Bent u klaar om de potentie van deze technologie voor uw bedrijf te ontdekken?

📅 Mis deze kans niet!
Sluit u aan bij ons op de ledenvergadering van MKB Deventer en ontdek zelf of AI en ChatGPT slechts een ‘hype’ zijn of echte game-changers voor uw bedrijf.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement