Ledenvoordeel

MKB Deventer realiseert op verschillende wijzen ledenvoordelen

Centrale inkoop

Je kunt op facillitaire kosten zoals bedrijfsafval en energie besparen dankzij collectieve inkoopcontracten die we gerealiseerd hebben voor onze leden. Door het volume van honderden leden te bundelen zijn aantrekkelijke tarieven en deelnamevoorwaarden gerealiseerd, die we graag aan je doorgeven. Het besparen kan dan meteen beginnen en de contributie is dan al snel terug verdiend!

Stimulering onderling zaken doen

We bieden via onze website, onze social mediakanalen en ons eigen MKB Magazine een platform voor het onderling zaken doen. Heb jij een interessante aanbieding voor de 1.200 medeleden. Wij horen het graag!

Secundaire arbeidsvoorwaarden voor jezelf en je personeel

Door bundeling van inkoopkracht hebben we ook op personeelsvlak voordelen gecreëerd. Ook al heb je misschien weinig personeel, toch kun je hen ook interessante aanbiedingen doen. Je moet daarbij denken aan bedrijfsfitness, korting op de zorgverzekering van Eno/Salland en voordelig zwemmen en schaatsen bij Sportbedrijf Deventer.

Energie

Sinds de liberalisering van de energiemarkt koopt MKB Deventer voordelig elektra en gas in voor haar leden. MKB Deventer wordt daarbij bijgestaan door energiemakelaar PM Energie.

PM Energie is een bedrijf dat zich met twintig medewerkers heeft gespecialiseerd in het reduceren van energiekosten voor ondernemers. Het bedrijf regelt onder meer de collectieve inkoop voor bijna 50 ondernemersverenigingen in heel Noord- en Oost-Nederland.

Door de enorme volumes die al die leden van die 50 ondernemersverenigingen samen afnemen en de gunstige spreiding van het verbruik, zijn hoge kortingen worden bedongen. Gemiddeld heeft dit collectief een prijs bedongen die 30% onder de marktprijs lag. Tijdens de energiecrisis bedroeg dit vaak 70% en meer. In Deventer nemen bijna 100 (grote) bedrijven deel aan het collectief.

Méér dan financieel voordeel alleen
Het bijkomend voordeel van de samenwerking met PM Energie is dat je bijgestaan wordt door een ter zake kundig bureau. Zij ondersteunen je bij de overgang naar een andere leverancier en ze voorkomen ongewenste automatische verlenging van je contracten. Je wordt niet zelf belast met het eindeloos bellen met een callcenter.

Wil jij ook profiteren van collectief inkopen?
Je kunt ook je contact- en adresgegevens sturen naar g.douw@pmenergie.nl, dan neemt energie-adviseur Geert Douw vrijblijvend contact met je op.  Bellen of appen kan ook 06-53295579.

De voordelen op een rij

Korting bij Sportbedrijf Deventer

Aanvraag korting bij Sportbedrijf Deventer via MKB Deventer.

MKB Deventer stimuleert sport en beweging en werkt hiervoor al ruim 17 jaar samen met Sportbedrijf Deventer. Werknemers van de bij MKB Deventer aangesloten bedrijven ontvangen een korting op doorlopend sportaanbod, zoals schaatsen, banenzwemmen of aquasporten bij De Scheg en het Borgelerbad. Dankzij deze samenwerking sporten honderden werknemers vrijwel wekelijks in Deventer. Aanmelden voor de MKB pas kan via het aanmeldformulier.

Het aanbod

M.i.v. 1 april 2022 ontvangen alle werknemers van de bij MKB Deventer aangesloten bedrijven 20% korting op onderstaande meerbezoekenpassen of een abonnement:

De producten Regulier tarief Uw tarief via MKB
25 x schaatsen € 167,50 € 134,00
25 x aquasporten ochtend (m.u.v. Zwemfit) € 138,00 € 110,40
25 x aquasporten avond (m.u.v. Zwemfit) € 181,00 € 144,80
25 x banenzwemmen € 126,00 € 100,80
50 x banenzwemmen € 236,25 € 189,00
Banenzwemabonnement per maand    29,25 €   23,35

LET OP: deze producten zijn gekoppeld aan een persoonsgebonden kortingscode en alleen door u persoonlijk te gebruiken!

Nieuw in het assortiment is het Banenzwemabonnement. Met een banenzwemabonnement kunt u 1x per dag en 250x per jaar banenzwemmen. Dit aantal is gebaseerd op het aantal dagen waarop er banenzwemmen wordt aangeboden. Het abonnement is te bestellen voor minimaal één jaar en is daarna per maand schriftelijk opzegbaar, met een opzegtermijn van één maand.

Hoe werkt het?

Nieuwe aanvragen:

 • Nieuwe aanvragen voor een korting via MKB Deventer kunnen via het aanmeldformulier van MKB Deventer worden ingediend. Hierbij kunt u één van bovenstaande producten kiezen.
 • MKB Deventer controleert of u als werknemer in dienst bent van een bij het MKB Deventer aangesloten bedrijf.
 • Indien dit is bevestigd, geeft MKB Deventer de gegevens rond de 20e van iedere maand door aan Sportbedrijf Deventer.
 • Via Sportbedrijf Deventer krijgt u als nieuwe aanvrager een mail met een persoonsgebonden kortingscode voor het online bestellen van uw meerbezoekenkaart of een incassoformulier voor uw banenzwemabonnement met verdere betaalinstructies.
  De aanvraag gaat in rond de 1e van de daarop volgende maand.
 • Vervolgens kunt u online uw bezoeken reserveren.
 • De korting is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De korting is niet te combineren met andere entreetickets.
 • De korting via MKB Deventer kan alleen aangevraagd worden door werknemers die in dienst zijn van een bij MKB Deventer aangesloten bedrijf. Treedt u uit dienst op uw 67e, dan komt u niet langer voor de korting in aanmerking.
 • U kunt meerdere passen tegelijk afnemen, indien u bijvoorbeeld regelmatig zwemt en schaatst.
 • Zodra de pas verloopt, kan direct een nieuwe pas aangevraagd worden. Uw persoonsgebonden kortingscode kan dus meerdere keer opnieuw gebruikt worden.
 • De passen zijn maximaal een jaar geldig. Daarna vervallen eventueel niet gebruikte bezoeken.

Schrijf je hier in

Sport centrum Fit en Fun

MKB leden Krijgen 20% korting op het onbeperkte abonnement en betalen €45,00 – 20% korting = €36,00 per maand. En 50% korting op het inschrijfgeld.

Onderzoeken wijzen uit dat regelmatig sporten veel gezondheidsproblemen kunnen voorkomen en/of verminderen. Je kunt dit realiseren in een sfeer van ontspanning en comfort bij Sportcentrum Fit & Fun. Sportcentrum Fit & Fun biedt alle MKB leden onderstaand bedrijvenfitness arrangement aan. Voor de ondernemer zelf én alle medewerkers!

Je kunt 7 dagen per week sporten op basis van ons all inclusive concept. Je krijgt 20% korting op dit abonnement. Bovendien krijg je 50%! korting op het inschrijfgeld! (alleen geldig in combinatie met een 12 maanden abonnement)

Je kunt op drie locaties van Sportcentrum Fit & Fun sporten. In Deventer, Twello én Eerbeek.  

Bekijk hier het aanbod

Fitness bij Studio Perfect

Studio Perfect biedt haar gasten het volledige pakket: je kunt individueel sporten, maar ook in groepsvorm. De zonnebank en sauna bieden jou een ontspannen afsluiting van de training. Een drankje in de bar voor of na het sporten stimuleert de sociale contacten. De All Inclusive formule biedt onbeperkte toegang tot alle faciliteiten, dus u heeft geen extra kosten. 

Studio Perfect

Direct korting via MKB-Deventer

Abonnementen (mkb)bedrijven en zzp’ers
· 7 dagen per week sporten

Ma t/m vr van 06.00 tot 22.00 uur
Za & zo van 08.30 tot 15.30 uur   

 

Onbeperkt

p/m

1x/week

p/m

Basic

(1 maand, 1 maand opzegtermijn)

€60,00

€45,00

Seizoen

(6 maanden, geen opzegtermijn)

€55,00

€40,00

Premium

(1 jaar, na 1ste jaar maandelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn)

€50,00

€35,00

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd in deze sportieve aanbieding, geef dan via info@mkbdeventer.nl uw geïnteresseerde personeelsleden aan ons door. Wij sturen dit vervolgens door naar Studio Perfect, die contact met  jou zullen opnemen.

Je kunt ook zelf contact opnemen met Studio Perfect voor een vrijblijvende intake. Studio Perfect zit aan de Ceintuurbaan: 0570-633637.

 

Bedrijfsafval

Besparen op afval
Wij hebben uitgerekend hoe groot de gemiddelde besparing is die de 300 deelnemers hebben gerealiseerd. Dit is een bedrag van tussen de 100 en 500 euro op jaarbasis (afhankelijk van het volume). Wil jij weten wat jouw besparing kan worden?

Neem dan contact op met Marco Kok van MKB Deventer op info@mkbdeventer.nl.

 

Univé ledenvoordeel

Je zeker voelen, dat vraagt om meer dan een verzekering alleen, daarom denken we ook graag een stap vooruit. Wij zijn een coöperatie en geloven in de kracht van samen. Met het ledencollectief van Univé profiteer je van collectieve kortingen en vele andere voordelen. Met 100 winkels door heel Nederland is er altijd een deskundig adviseur in de buurt die samen met
jou je persoonlijke situatie in kaart brengt. Zo kun je bewuste keuzes maken en weet je hoe je schade kunt voorkomen of beperken.

De collectiviteitskorting bedraagt maximaal 5% en verschilt per verzekering. Een afspraak maak je
eenvoudig zelf via www.unive.nl/afspraak of bel met ons Adviescentrum via 088-5520303 (keuze 3).
Collectiviteitsvoordeel als u lid bent van MKB-Deventer
Particuliere schadeverzekering
Motorverzekering 5%
Personenautoverzekering 5%
Oldtimerverzekering 5%
Fietsverzekering 5%
Bromfietsverzekering 5%
Camperverzekering 5%
Caravanverzekering 5%
Rechtshulpverzekering 5%
Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren 5%
Doorlopende reis-en annuleringsverzekering 5%
Inboedelverzekering 5%
Opstalverzekering 5%
Hypotheekadvies als u de particuliere woonhuisverzekering heeft ondergebracht in het collectiviteit
MKB-Deventer. € 150,-
Hypotheekadvies als u naast de particuliere woonhuisverzekering in de collectiviteit MKB-Deventer,
ook zakelijke verzekeringen bij Univé Stad en Land heeft ondergebracht. € 250,-
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringadvies (AOV) als u de particuliere schadeverzekering heeft
ondergebracht in het collectiviteit MKB-Deventer. €75,-
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringadvies (AOV) als u naast de particuliere schadeverzekeringen in
de collectiviteit MKB-Deventer, ook zakelijke verzekeringen bij Univé Stad en Land heeft
ondergebracht. €150,-

Collectieve energie inkoop

PM Energie is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reduceren van energiekosten voor ondernemers. Het bedrijf regelt onder meer de collectieve inkoop voor meerdere leden van de ondernemersverenigingen Deventer Kring van Werkgevers (DKW), Bergweide, Kloosterlanden, De Weteringen en tal van andere ondernemerscollectieven in de regio en daarbuiten.

Door de enorme volumes die al die ondernemers samen afnemen en de gunstige spreiding van het verbruik, kunnen hoge kortingen worden bedongen. De afgelopen twee jaar heeft dit collectief een prijs bedongen die 30% onder de marktprijs lag. In Deventer nemen bijna 50 (grote) bedrijven deel aan het collectief.

 

Méér dan financieel voordeel alleen
Het bijkomend voordeel van de samenwerking met PM Energie is dat u bijgestaan wordt door een ter zake kundig bureau. Zij ondersteunen u bij de overgang naar een andere leverancier en ze voorkomen ongewenste automatische verlenging van uw contracten. PM Energie monitort dagelijks de energiemarkt waardoor u op een gunstig moment een aansluitend contract kan afsluiten. U kunt met al uw energievragen terecht bij PM Energie. Hoe fijn is het dan om niet meer zelf eindeloos met zo’n callcenter te hoeven bellen!

Deelnamekosten
Bij deelname deelt u de kosten van dit collectief met andere deelnemers. Hiervoor wordt per aansluiting een vaste vergoeding gerekend. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw energieverbruik. Wanneer u deelneemt doet u dit onder de voorwaarde dat dit, inclusief deze vergoeding, leidt tot lagere energiekosten ten opzichte van individuele inkoop voor dezelfde periode en op hetzelfde moment van inkoop.

Wilt u ook profiteren van collectief inkopen?
Aan de hand van uw verbruiksgegevens kunt u eenvoudig uitrekenen wat u kunt gaan besparen. U kunt ook uw verbruiksgegevens sturen naar g.douw@pmenergie.nl, dan rekent PM Energie uw voordeel, inclusief de vergoeding uit.

Voor meer informatie en deelname neemt u contact op met adviseur Geert Douw van PM Energie via g.douw@pmenergie.nl .

 

 

Kennisspreekuren
Collectief ledenvoordeel bij Salland verzekering

Voordelen van de MKB Deventer collectiviteit:

 • 8% korting op alle aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • 2 maanden gratis thuis sporten met Fitchannel.com
 • 25% korting op sportkleding en materialen op sportdirect.com

Een zorgverzekeraar die voor u rent en de regio kent. Wij staan dicht bij u en onze zorgverleners. Lokale betrokkenheid met landelijke dekking. Zo bent u verzekerd van goede zorg dichtbij.

Aanmelden kan via www.salland.nl/collectief/mkb-deventer.

De opzegging van de huidige zorgverzekering regelen wij voor u.

Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via (0570)68 74 84 of via bedrijven@salland.nl Wij helpen u graag verder.

Al verzekerd bij ons? Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn.Salland.

De voordelen van Salland? Kijk snel op: www.salland.nl/mkb-deventer

 

 

 

 

Autowaspas van iClean

iClean Carwash biedt alle leden van MKB Deventer een autowaspas aan met 4 euro korting op de meest uitgebreide programma’s Platina of VIP Deluxe

Je kunt deze afhalen op ons kantoor aan de Zutphenseweg 6 in Deventer

Shoppen in Deventer

 Shoppen in Deventer

Ledenvoordeel

Ook lid worden?

Profiteer van de voordelen samen met alle andere ondernemers