Nieuws

MKB Vertrouwenspersoon

MKB Vertrouwenspersoon

MKB Vertrouwenspersoon Wat is een vertrouwenspersoon? Een vertrouwenspersoon is iemand ...
De Deventer Beursvloer

De Deventer Beursvloer

uitnodiging Deventer Beursvloer def
Ik geef de pen door: Rolph Markvoort van Dutch Greenroof en Groenkreatief Markvoort

Ik geef de pen door: Rolph Markvoort van Dutch Greenroof en Groenkreatief Markvoort

Wat is je naam? Rolph Markvoort Wat is de naam van je bedrijf? Dutch Greenroof en ...

Agenda

MKB Deventer meets MKB Twente / VOLGEBOEKT!!!

Datum: 27-02-2024
Tijd: 15:00 - 17:00
Locatie: Drukwekdeal Keulenstraat 4 Deventer
Algemene events

DIT EVENT IS VOL GEBOEKT! AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!!!

We hebben iets bijzonders voor jullie in petto!
MKB Deventer nodigt MKB Twente graag uit voor een inspirerend bedrijfsbezoek aan één van de parels van Deventer – een stad die bekend staat als de ‘boekenstad’!

Dinsdag 27 februari zullen we een bezoek brengen aan Drukwerkdeal.nl
Als hét e-commercebedrijf van Deventer en de grootste online drukker van de Benelux, werkt Drukwerkdeal.nl op allerlei manieren aan de zichtbaarheid van alle organisaties met een communicatiebehoefte. Van de kleinste visitekaartjes tot de grootste spandoeken, van traditionele flyers tot opvallende relatiegeschenken en alles daartussenin: als er inkt op kan, kan Drukwerkdeal.nl het maken.

De ontvangst is om 14.45 uur aan de Keulenstraat 4 in Deventer.

Wat kun je verwachten tijdens dit bedrijfsbezoek?

Een inspirerend verhaal van CEO Haico Meijerink. Hij vertelt je wat dit bedrijf uit Deventer zo bijzonder maakt.

Vervolgens verplaatsen we ons voor een rondleiding naar de productielocatie aan de Duisburgstraat 4 (2 straten verder op), waar een groot deel van het drukwerk wordt geproduceerd.

Aansluitend is er van 17.15 – 18.00 uur gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Let op: er is beperkte beschikbaarheid en vol is vol!

Voor het vervoer adviseren wij om zoveel mogelijk samen te rijden in verband met beperkte parkeergelegenheid.

 

De groene arbeidsovereenkomst

Datum: 29-02-2024
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events

Donderdag 29 februari organiseren wij (Haasheat) in samenwerking met MKB Deventer en Moore MKW het Event: De Groene Arbeidsovereenkomst, bij MKB Deventer.

Tijdens het event delen we de mogelijkheden om medewerkers thuis duurzaam te ondersteunen, speciale fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn en de (door)werking van duurzaamheid bij medewerker thuis.

Een actueel onderwerp dat voor elke werkgever in de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen. Het behouden en aantrekken van personeel gaat gebaat met de aantrekkelijkheid van de organisatie.

Duurzame producten zijn daarom een zeer interessante oplossing en dat kun je ook nog aanschaffen met 55% voordeel via de werkgever! Tijdens het evenement zal Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan verder toelichten hoe je met een hybride warmtepomp wel €750 tot €2.000 kan besparen op energiekosten.  EY geeft toelichting over de fiscale regeling via de werkgever en de (door)werking van duurzaamheid op de ESG-rapportages van bedrijven. Remeha vertelt ons meer over de Hybride Warmtepomp van de toekomst! Het belooft een inspirerende middag te worden.

Moore MKW geeft toelichting over de fiscale regeling via de werkgever en we gaan in op (door)werking van duurzaamheid bij medewerkers thuis.

Voor wie?

Dit evenement is zeer waardevol voor werkgevers, HR-adviseurs en Accountants. Maar ook voor functies als Financieel manager of Benefit specialist, biedt dit evenement veel nieuwe inzichten. Tijdens het event delen we de mogelijkheden om medewerkers thuis duurzaam te ondersteunen, speciale fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn en de (door)werking van duurzaamheid bij medewerker thuis.

Hier is de aparte link om je aan te melden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-groene-arbeidsovereenkomst-802934467607?aff=oddtdtcreator

Open Coffee ZP Deventer maart 2024

Datum: 08-03-2024
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseren wij een Open Coffee. Het is een informele manier van elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om andere ZZP’ers te ontmoeten, te verbinden en samen te werken. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Het thema van deze bijeenkomst is:

Als ondernemer ben je verplicht om een administratie te voeren. Dit doe je niet alleen om inzicht te krijgen in je bedrijfsvoering maar ook, minder leuk 😊,  voor de belastingdienst. De belastingdienst stimuleert de ondernemer met bepaalde fiscale voordelen die je niet hebt als je in loondienst bent. Hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast zijn er bepaalde restricties aan kosten die je opvoert in je onderneming. André Kemper MSc van advies- en administratiekantoor Finovion geeft een presentatie op de Koffie Open van 8 maart zodat je handige tips krijgt om enerzijds te voldoen aan de fiscale regelgeving, maar anderzijds om optimaal te kunnen profiteren van de fiscale stimuleringsmiddelen van de belastingdienst. We zien jullie graag op 8 maart!

De toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor je klaar. Meld je nu aan via onderstaande link mis deze kans niet! Dus neem je visitekaartjes mee en eventueel een introducee!

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

Chat GPT

Datum: 14-03-2024
Tijd: 09:00 - 11:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
kennisbijeenkomsten / workshops

ChatGPT in het MKB: Hype of Game-Changer?

Na het grote succes van onze vorige sessie over ChatGPT en kunstmatige intelligentie (AI) tijdens de algemene ledenvergadering, die veel interesse wekte, zijn we verheugd een nieuwe sessie aan te kondigen. Deze sessie zal naast een introductie, zich richten op het praktisch inzetten van ChatGPT binnen uw bedrijf. Ontdek hoe u het meeste haalt uit deze baanbrekende technologie.

Leidend in deze sessie is Dennie Pasman, mede-eigenaar van Vsee Search Marketing. Met zijn passie voor AI/ChatGPT en het delen van kennis, laat hij zien hoe u effectief kunt communiceren met ChatGPT om optimale resultaten te bereiken.

Programma highlights:
– Inzichten in het voeren van een effectieve dialoog met ChatGPT.
– Praktische richtlijnen voor het stellen van doelgerichte vragen.
– Realistische toepassingsvoorbeelden uit verschillende bedrijfstakken.

Bij Vsee Search Marketing ervaren we dagelijks hoe ChatGPT bedrijfsprocessen kan veranderen. Wilt u de potentie van deze technologie ook benutten?

Mis het niet!
Schrijf u in voor deze sessie en ontdek of AI en ChatGPT de toekomst van het bedrijfsleven zijn of slechts een vluchtige trend.

Aanmelden:

Aanmelden Evenement

 

Columns

Van de voorzitter MKB magazine februari 2024

Van de voorzitter MKB magazine februari 2024

We zitten in de lift en dat wordt gezien We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in ...