Advies & ondersteuning

Wij zijn diep verankerd in ondernemend Deventer en weten wat er speelt. Zo kunnen wij jou op de hoogte houden van tal van relevante zaken en ontwikkelingen. Sluit ook aan bij MKB Deventer en geniet net als onze ruim 1.200 leden direct van de vele voordelen.

Subsidies

Er zijn veel subsidies vanuit gemeente, regio, provincie en rijk die je ondernemerschap ondersteunen. Het voert te ver om deze allemaal te noemen. We hebben daarom de meest populaire en gangbare subsidies voor u op een rij gezet. Via de emailnieuwsbrief houden wij je pro-actief op de hoogte zodra een nieuwe en interessante subsidies online hebben geplaatst.

Kennisspreekuren

In het grote ledenbestand van MKB Deventer zit alle denkbare kennis die je maar kan verzinnen. We ontsluiten dit voor je via de kosteloze kennisspreekuren. Wist je dat we zo meer dan 100 professionals met raad en daad voor je klaar hebben staan?

Vraag & aanbod

In de rubriek roepen we onze leden op om zoekvragen te stellen aan de medeleden. Zoekt u een specifiek product of dienst in Deventer? Of heeft u producten over of niet nodig? Geef deze vragen en het aanbod aan ons door op info@mkbdeventer.nl en wij plaatsen dit in deze rubriek.