Over ons

MKB Deventer is opgericht in 1995. Bij de start telden we 100 leden en inmiddels is dit doorgegroeid naar bijna 1.200 leden en daarmee is MKB Deventer de grootste lokale MKB-vereniging van het land. De diversiteit in het ledenbestand is enorm: van ZZP tot multinational en van de bakker om de hoek tot een high techbedrijf. Je kunt gerust stellen dat nagenoeg elk product of dienst wel in het ledenbestand te koop is. Het stimuleren van het onderling zaken doen is daarom ook een speerpunt. Waarom van ver halen als het ook dichtbij om de hoek kan?

Maar we doen weer dan alleen het stimuleren van het onderling zaken doen. Door goed te luisteren naar onze leden en daarom te anticiperen zijn meerdere activiteiten ontstaan. Zonder volledig te zijn noemen wij daarbij:

– kenniscirculatie;

– collectieve inkoop op facilitaire diensten;

– organisatie secundaire arbeidsvoorwaarden voor personeel (sporten & duurzaamheid);

– ondersteuning via programma’s op gebied van HRM, IT en E-Commerce;

– matchmaking op activiteiten / subsidies voor bedrijven (er kan veel wat onbekend is);

– lobby op gemeentelijk beleid.

 Om dit effectief te kunnen uitvoeren beschikken we over een uitvoerende team van drie personen dat vanuit een kantoor op de Gasfabriek in Deventer dagelijks aanspreekbaar is voor bestuur, leden en relaties van MKB Deventer. Dit maakt dat we snel en slagvaardig kunnen handelen op uitdagingen van onze leden.

 

Wij houden van onze leden en zij zijn de reden van ons bestaan. We hebben veel leden, maar er kunnen er altijd nog meer bij.  Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Ben je ondernemer en nog geen lid. We zijn nieuwsgierig naar je verhaal en komen graag bij je langs voor een koffie en een goed gesprek.