Word lid

Samen groeien

Dat is het motto van MKB Deventer. Met het lidmaatschap van MKB Deventer kom je verder! Reden waarom 1.200 bedrijven lid zijn. Hoe doen we dat? We stimuleren het Onderling zaken doen, bieden een platform voor kennisuitwisseling en realiseren secundaire arbeidsvoorwaarden en geldbesparing op inkoop energie en afval. We koppelen vraag gestuurd projecten, activiteiten en subsidies aan bedrijven om zo de groei te faciliteren. Onderneem met ons mee!

Inschrijven

Genoeg gehoord en gelezen en wil je lid worden van MKB Deventer? Maak gebruik van het inschrijfformulier. Na ontvangst nemen we direct contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Het netwerken en de matchmaking start dan direct. We maken terplekke een bedrijfsprofiel die je kan gebruiken voor je ledenpagina op deze site en we gebruiken dit ook voor welkom via Linkedin en MKB Magazine. We komen graag in contact!

Contributie

De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van de bedrijfsgrootte:

  • 1 FTE jaarlijks : € 180,00 (excl. BTW) klein ZZP
  • Tussen 2-5 FTE jaarlijkse: € 300,00 (excl btw) midden
  • Meer dan 5 FTE jaarlijkse bijdrage: 395,00 (excl btw) groot

Inschrijven

Inschrijven

Genoeg gehoord en gelezen en wil je lid worden van MKB Deventer? Maak gebruik van het inschrijfformulier. Na ontvangst nemen we direct contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Het netwerken en de matchmaking start dan direct. We maken terplekke een bedrijfsprofiel van je bedrijf die je kan gebruiken voor je eigen ledenpagina op deze site en we gebruiken dit ook voor een warm welkom via Linkedin en MKB Magazine. We komen graag met je in contact!