ZP Twello

Het moment dat je kiest voor zelfstandig ondernemerschap vergeet je niet snel. Vol overtuiging werk je aan je droom, je toont lef, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid. Heel gaaf allemaal, maar er komt veel op je af! Of je net gestart bent of al langer onderneemt, bouwen aan je bedrijf doe je niet zomaar. Je bent in beweging en ontwikkeling ofwel je bent continue bezig met nieuwe ideeën en op zoek naar nieuwe oplossingen. ZP Twello kan je daarbij helpen en jij kunt andere ondernemers helpen in het ondernemerschap.

 

ZP Twello faciliteert een lokaal netwerk voor en door zelfstandig professionals, waar je zichtbaar bent voor opdrachtgevers, andere zelfstandigen ontmoet en elkaar inspireert en verbind. ZP Twello organiseert informele ontmoetingen en inhoudelijke kennisbijeenkomsten in de gemeente Voorst.

Om jou als ondernemer optimaal te ondersteunen is ZP Twello onderdeel van MKB Deventer en werken we samen met ZP Deventer en Ondernemershuis Deventer. Zo ben je onderdeel van de grootste (lokale) ondernemersvereniging van Nederland, heb je toegang tot veel kennis en word je geïnformeerd over actualiteiten. Lokale experts geven antwoord op al je ondernemersvragen en je belangen worden lokaal en landelijk behartigd.

De voordelen op een rij:

Ontmoet, inspireer en verbind tijdens één van de kennissessies, borrels of open coffee bijeenkomsten in de gemeente Voorst.

Bezoek bijeenkomsten van MKB Deventer! Er is elke maand wel wat te doen. Variërend van een workshop tot een bijeenkomst met meer dan 300 ondernemers.

Kennis en ervaringen delen met andere zelfstandig professionals en MKB ondernemingen in de Stedendriehoek.

Eigen ledenpagina op de website met de mogelijkheid een ledenaanbieding te maken.

Elke twee weken een nieuwsbrief via de mail met daarin het actuele ondernemersnieuws incl. aanbod aan activiteiten en subsidies voor ondernemers. Je mist daardoor geen kansrijke projecten en subsidies!

Ontvangst vijf keer per jaar van het MKB Magazine, met ook redactie mogelijkheden voor zelfstandig professionals in de gemeente Voorst.

Ledenvoordeel op het gebied van bedrijfsfitness, zwemmen en schaatsen, werkruimtes en premiekorting Salland Verzekeringen.

Kennisdeling tussen de leden: op juridisch, E-commerce, ICT, Financiën en HRM-vlak zijn ruim 100 professionals gratis te raadplegen voor eerstelijns kennis. Neem deel als aanbieder en vrager van kennis.

Warme introductie in het netwerk van alle leden. Welkom in MKB Magazine en social media.

Investering
Jouw investering voor deelname aan deze activiteiten bedraagt 175 euro (excl BTW) per jaar.

Zou je hiervan gebruik willen maken? Onderneem met ons mee!