Datum: 18-03-2024
Tijd: 17:00 - 19:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events | kennisbijeenkomsten / workshops

Save the Date | Ondernemers opgelet

Wil jij alles weten over groeien als ondernemer?

Noteer dan 18 maart 2024 in je agenda.

Het belooft een enorm inspirerend event te worden!

De eerste spreker is: André Dolsma, Commercieel Directeur van Qredits. Hij neemt jullie mee in 15 jaar Qredits. En door middel van praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe zij (startende) ondernemers helpen groeien. O.a. met coaching en training.

De tweede spreker is: Frank Rubingh van Brandeniers. Brandeniers is een samenwerking tussen Frank, Koen en Mischa. Met elk een eigen expertise op het gebied van branding, websites en online marketing, is dit een gouden combinatie.

De 3e spreker is Frans Van Rooijen van Xyhlo. Frans is een echte pionier op het gebied van circulair ondernemen. Hij ontwikkelde de eerste 100% biologische verf ter wereld en op de markt gebracht. Dit was een proces van vallen en opstaan. En vooral van heel veel doorzettingsvermogen.

Goed om te weten: Tijdens de inloop en tussen de sprekers door zorgen wij voor een lichte maaltijd en een drankje. U gaat dus met een gevulde maag weer naar huis. Heeft u dieetwensen? Laat ons dat dan weten in het opmerkingenveld op het aanmeldingsformulier.

Door u aan te melden door dit event gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens (uitsluitend!) delen met ons organisatiepartner SNS bank.

Inloop vanaf 16.45 uur

Aanmelden:

Aanmelden Evenement