Datum: 08-03-2024
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
ZP bijeenkomsten

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseren wij een Open Coffee. Het is een informele manier van elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om andere ZZP’ers te ontmoeten, te verbinden en samen te werken. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.

Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Het thema van deze bijeenkomst is:

Als ondernemer ben je verplicht om een administratie te voeren. Dit doe je niet alleen om inzicht te krijgen in je bedrijfsvoering maar ook, minder leuk 😊,  voor de belastingdienst. De belastingdienst stimuleert de ondernemer met bepaalde fiscale voordelen die je niet hebt als je in loondienst bent. Hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast zijn er bepaalde restricties aan kosten die je opvoert in je onderneming. André Kemper MSc van advies- en administratiekantoor Finovion geeft een presentatie op de Koffie Open van 8 maart zodat je handige tips krijgt om enerzijds te voldoen aan de fiscale regelgeving, maar anderzijds om optimaal te kunnen profiteren van de fiscale stimuleringsmiddelen van de belastingdienst. We zien jullie graag op 8 maart!

De toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor je klaar. Meld je nu aan via onderstaande link mis deze kans niet! Dus neem je visitekaartjes mee en eventueel een introducee!

Aanmelden:

Aanmelden Evenement