Datum: 23-05-2024
Tijd: 15:30 - 18:30
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Algemene events

Heb je het gevoel dat de jongste generaties in je bedrijf jou niet begrijpen? Heb je het gevoel dat ze een andere taal spreken, een taal die jij niet kent? Heb je het idee dat de argumenten die vroeger steekhoudend en logisch waren, nu geen gehoor meer vinden?

Krijg je soms het gevoel dat ze veel te veel willen en veel te snel willen gaan? Niet langer lijken ze dezelfde route te lopen van onderaan beginnen, hard werken en je dan langzaam maar zeker opwerken. De snelheid die zij voor ogen hebben is voor jouw gevoel buiten proportioneel: 3 dagen per week werken, en ook 3 keer modaal willen verdienen – bij wijze van. Het is allemaal waar en het is allemaal niet waar, afhankelijk aan wie je het vraagt. Maar het kan ontzettend lastig zijn…

Op donderdag 23 mei leggen Guus Regelink en Jeroen Bergen van Primatch HR Groep je in anderhalf uur de grootste verandering op de arbeidsmarkt in misschien wel 40 jaar uit. Ben jij als CEO, CFO, HR-directeur, HR-manager of HR-adviseur verantwoordelijk voor het binden en boeien van nieuwe medewerkers? Meld je direct aan voor het event. Helemaal leuk als je ook jouw Gen Z collega (tot 24 jaar) meeneemt!

Programma:

15.30 uur: Inloop

16.00 uur: Opening

16.05 uur: Inzoomen op het gedrag van generaties. Wat beweegt Gen Z in hun werk en leven?

17.00 uur: Paneldiscussie met Gen X en Gen Z

17.30 uur: Netwerkborrel

Aanmelden:

Aanmelden Evenement