Wedstrijdkaarten Go Ahead Eagles seizoen 2023-2024

door | 08-07-23 | Algemeen

MKB Deventer is trots Dat Go Ahead Eagles ook dit jaar weer te zien is in de eredivisie.  Samen naar de Eredivisieclubs kijken vanuit stadion De Adelaarshorst. Hoe mooi is dat!  Velen van u gaan hier via een seizoenkaart van genieten. Echter de seizoenkaarten zijn uitverkocht en er is een lange wachtlijst en indien u toch een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles wilt bijwonen hebben wij, dankzij onze nauwe samenwerking met GAE, een mooie oplossing.

Wat gaan we doen?

MKB Deventer heeft voor tien thuiswedstrijden 30 kaarten gekocht voor de Leo Halle Tribune. U kunt maximaal 5 kaarten per wedstrijd bestellen. Er gelden twee aanvullende voorwaarden:

  • aangeschafte kaarten mogen niet in het openbaar worden doorverkocht.
  • elk bedrijf mag voor maximaal drie wedstrijden kaarten bestellen. Indien u sowieso voor drie wedstrijden wenst te bestellen, maak dan een top 10 van gewenste wedstrijden. Mochten de kaarten uit uw top drie al uitverkocht zijn dan kunnen wij u uw vierde voorkeur toekennen.

Mee naar de businessclub.

Ook kunt u voor dezelfde wedstrijden losse kaarten voor de businessclub via ons bestellen. Hiervoor hebben wij maximaal 10 kaarten per wedstrijd kunnen bemachtigen. U kunt maximaal 2 kaarten per wedstrijd bestellen. Hoe mooi is het, het sportieve en het zakelijke in elkaar te laten overvloeien tijdens een bezoek aan de altijd zeer sfeervolle Adelaarshorst en businesslounge. Een bezoek zal door uw zakenrelatie zeer gewaardeerd worden. Voor het bestellen van kaarten bij de businesslounge gelden dezelfde regels als voor de kaarten op de Leo Halle Tribune.

Volgende week ontvangen we een overzicht van de beschikbare wedstrijden. Via onze email nieuwsbrief ontvangt u dan van ons een intekenformulier.

De kaarten gaan weg onder het principe op=op. Wees er dus snel bij!

Wij wensen u alvast veel kijk- en sportplezier. Tot ziens bij één van de wedstrijden van Go Ahead Eagles.

Overig nieuws

Deventer Beursvloer 15-05-2024

It’s a deal op Beursvloer Deventer: 70 matches met waarde van € 46.000! Op 15 mei opende ...
Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter

Betrokkenheid nog verder vergroten Binnen een vereniging zijn de leden het belangrijkste ...