Vacature bestuurslid MKB Deventer

door | 19-06-23 | Algemeen

VACATURE: Bestuurslid MKB Deventer

MKB Deventer is een dynamische bloeiende ondernemersvereniging voor het Midden- en Kleinbedrijf in de Gemeente Deventer. Meer dan 60% van de banen in Deventer komen uit het MKB, een behoorlijk grote sector dus! Voor ons bestuur zoeken we een enthousiast lid voor de portefeuille IT of E-commerce.

Wat ga je doen
Samen met je mede bestuursleden, allemaal ondernemers, ben je verantwoordelijk voor het beleid en het meerjaren programma van MKB-Deventer. Jij deelt de inzichten vanuit jouw vakgebied over de kansen en mogelijkheden voor MKB-ondernemingen. Samen met je mede bestuursleden bepaal je welke projecten worden geïnitieerd. Er wordt 10 maal per jaar vergaderd. De gemiddelde tijdsbesteding per maand is 4-6 uur.
Het bestuurslid IT of E-commerce brengt praktijk ervaring uit de IT of E-commerce sector in bij bestuur en je functioneert als klankbord  voor de werkorganisatie.

Wie zoeken we
We zoeken een ondernemer met een frisse blik op het werkveld én een hart voor het MKB en de gemeente Deventer. Ambassadeur word je niet, dat ben je al! Je vindt het leuk om samen met ons multidisciplinaire team kansen te identificeren en concrete projecten te realiseren die het MKB verder brengen!
En qua type persoon denken we dat iemand die no-nonsense en laagdrempelig is, humor heeft en mensgericht is goed past in ons bestuur.

MKB-Deventer
MKB-Deventer is een actieve ondernemersvereniging met ruim 1100  leden. We bestaan al meer dan 25 jaar. We hebben een eigen werkorganisatie, bestaande uit drie personen, zodat de bestuurstaken vooral liggen op inbreng en klankbord.

Wat mag je van ons verwachten
–       Constructieve bestuursvergaderingen
–       Prettige netwerkcontacten en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de stad
–       Een aantal gezellige informele bijeenkomsten in het jaar

Interesse
Heb je vragen, neem dan contact op met Ed den Besten, voorzitter van het bestuur (06-51980249), e.denbesten@mkbdeventer.nl of met Marco Kok, directeur 06-21280918, m.kok@mkbdeventer.nl.

Overig nieuws

Deventer Beursvloer 15-05-2024

It’s a deal op Beursvloer Deventer: 70 matches met waarde van € 46.000! Op 15 mei opende ...
Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter

Betrokkenheid nog verder vergroten Binnen een vereniging zijn de leden het belangrijkste ...