Vacature bestuurslid MKB Deventer

door | 06-12-23 | Algemeen

MKB Deventer is een dynamische bloeiende ondernemersvereniging voor het Midden- en Kleinbedrijf in de Gemeente Deventer. De leden bieden werkgelegenheid aan meer dan 17.000 personen. Behoorlijk belangrijk dus! Voor ons bestuur zoeken we een enthousiaste ondernemer.

Wat ga je doen

Samen met je mede bestuursleden, allemaal ondernemers, ben je verantwoordelijk voor het beleid en het meerjaren programma van MKB Deventer. Jij deelt de inzichten vanuit jouw vakgebied over de kansen en mogelijkheden voor MKB-ondernemingen. Samen met je mede bestuursleden bepaal je welke projecten worden geïnitieerd. Er wordt 10 maal per jaar vergaderd. De gemiddelde tijdsbesteding per maand is 4-6 uur.

Het bestuurslid brengt praktijk ervaring uit de eigen branche in bij bestuur en je functioneert als klankbord  voor de werkorganisatie.

Wie zoeken we

We zoeken een ondernemer met een frisse blik op het werkveld én een hart voor het MKB en de gemeente Deventer. Ambassadeur word je niet, dat ben je al! Je vindt het leuk om samen met ons multidisciplinaire team kansen te identificeren en concrete projecten te realiseren die het MKB verder brengen!

En qua type persoon denken we dat iemand die no-nonsense en laagdrempelig is, humor heeft en mensgericht is, goed past in ons bestuur.

MKB-Deventer

MKB Deventer bestaat al bijna dertig jaar. We hebben een eigen werkorganisatie, bestaande uit drie personen, zodat de bestuurstaken vooral liggen op inbreng en klankbord. Het kantoor van MKB Deventer is gevestigd op het dynamische terrein van de Gasfabriek.

Wat mag je van ons verwachten

  • Constructieve bestuursvergaderingen;
  • Prettige netwerkcontacten en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de stad;
  • Een aantal gezellige informele bijeenkomsten in het jaar.

Interesse
Heb je vragen, neem dan contact op met Ed den Besten, voorzitter van het bestuur (06-51980249), e.denbesten@mkbdeventer.nl of met Marco Kok, directeur 06-21280918, m.kok@mkbdeventer.nl.

Overig nieuws

Mooie aanbieding van Iclean carwash…. de MKB waspas!

Mooie aanbieding van Iclean carwash…. de MKB waspas!

  Wat een supertoffe leden-voor-leden aanbieding van ons lid iClean Carwash ...
Uitnodiging bijeenkomst netcongestie

Uitnodiging bijeenkomst netcongestie

Beste ondernemer in Deventer, Energie in beweging! Dat is het thema op woensdag 10 april ...