Kies je Sinterklaaskado…

door | 28-08-23 | Algemeen

Kies-je-sinterklaaskado

De online oplossingen voor iedere organisatie die een Sinterklaasfeest organiseert voor de kinderen van de medewerkers. Er komt veel op de organiserende personeelsvereniging af. Het aanschaffen van de kado’s, het verpakken ervan, aanlevering van anekdotes voor het grote boek en alles op 1 plek bij de locatie of meerdere locaties bij meerdere fillialen. Kies-je-sinterklaaskado neemt allemaal uit handen. Hoe mooi en handig is dat?

Made in Lettele

Kies-je-sinterklaaskado is een spontaan idee uit 2009 geweest Van Erwin Kleine Koerkamp. Erwin was al ondernemer in groot speelgoed dat je voornamelijk buiten plaatst zoals trampolines, schommels, skelters en glijbanen. Deze handel concentreerde zich voornamelijk in het voorjaar en de zomer. Een aanvullende bedrijfsactiviteit in het najaar zou daarbij mooi aanvullend zijn. Sindsdien is kies-je-sinterklaaskado een feit. Het mooie is dat sinds de start het aantal klanten steeds is gegroeid. Van een lokale / regionale klanten tot klanten in het hele land en België aan toe.

Werkwijze

Het startpunt van het overleg is de vaststelling van het budget per kind van de medewerkers. Daarna versterkt de personeelsvereniging / het bedrijf de url en de inloggegevens van de webshop kies-je-sinterklaaskado.nl. Daarin staan bijna 1.200 unieke kado’s mooi gegroepeerd per prijsklasse. De ouders zoeken op de site het cadeau voor hun kind uit en voorzien deze optioneel van een anekdote voor het Grote boek en eventueel ook met hoeveel personen ze naar het sinterklaasfeest komen en hoe (fiets, auto, anders). Alles wordt in pietenneutraal verpakt en op de afgesproken plek afgeleverd.

Van klein naar groot

In het eerste pilotjaar werden 100 kado’s bij drie bedrijven afgeleverd. In 2022 stond de teller op 12.000 kado’s bij meer dan 100 bedrijven. Erwin: “”de kleine bestelling was 8 kado’s en de grootste bestelling ooit was 1.000 kado’s bij een uitzendorganisatie met zo’n 50 filialen in Nederland. Op 20 locaties werd een Sinterklaasfeest georganiseerd en iedere medewerker mocht zelf bepalen bij welke locatie ze het feest mee vieren. Een enorme klus om dan inzichtelijk te krijgen wie waar aanwezig zal zijn en er voor te zorgen dat de juiste kado’s ook op de juiste locatie aanwezig zijn. Met het ons systeem was dit kinderspel.

Verdere groei

De afgelopen Coronaperiode zorgde voor een stabilisatie van de omzet. Nu Corona voorbij is stijgt de omzet flink. Enerzijds komt dit door de hogere bestedingen per kind en anderzijds groeit het aantal klanten door mond-op-mondreclame. Erwin: “het gebeurt ook vaak dat leden van de organiserende personeelsvereniging van baan wisselen en dan willen ze het gemak van kies-je-sinterklaaskado ook bij hun nieuwe werkgever.

www.kies-je-sinterklaaskado.nl

Overig nieuws

Deventer Beursvloer 15-05-2024

It’s a deal op Beursvloer Deventer: 70 matches met waarde van € 46.000! Op 15 mei opende ...
Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter

Betrokkenheid nog verder vergroten Binnen een vereniging zijn de leden het belangrijkste ...