Kennis maken?

door | 19-04-23 | Algemeen

MKB Deventer is de grootste regionale ondernemersvereniging van Nederland. Bij ons staat de deur voor iedereen open. Of je net gestart bent of groeiend of al een ervaren ondernemer bent. ZZP’er bent of personeel hebt. Iedereen is van harte welkom. Iedereen kan profiteren van ons netwerk van ruim 1100 leden. Hoe meer MKB ondernemers en leden de verbinding met elkaar aangaan, hoe sterker we staan en hoe meer invloed we kunnen uitoefenen. Juist die bundeling van kennis en ervaring is van onschatbare waarde. Wij ondersteunen dit van harte en bereiden ondernemers voor op de uitdagingen die gaan komen. Als kennis- en netwerkpartner staan we naast je en proberen we je op alle mogelijke manieren vooruit te helpen. We proberen jou te verbinden met andere ondernemers met wie je kennis kunt delen en nieuwe kansen kunt verkennen. We bieden gevraagd en ongevraagd deskundig advies om beter en succesvoller te worden.
Uiteraard behartigen we ook jouw ondernemersbelangen, Zowel lokaal, provinciaal als landelijk laten wij onze stem horen. Het MKB is immers de motor van de economie en iedereen plukt de vruchten van een sterk midden- en kleinbedrijf.
Wist je ook dat we tal van collectieve ledenvoordelen bieden? En met regelmaat interessante kennisbijeenkomsten organiseren en netwerkbijeenkomsten houden? Je een gratis bedrijfsprofiel op onze website krijgt?
Wil jij een keer geheel vrijblijvend met ons kennismaken??
Stuur dan een mail naar i.rog@mkbdeventer.nl. dan bel ik  je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

 

Overig nieuws

Deventer Beursvloer 15-05-2024

It’s a deal op Beursvloer Deventer: 70 matches met waarde van € 46.000! Op 15 mei opende ...
Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter

Betrokkenheid nog verder vergroten Binnen een vereniging zijn de leden het belangrijkste ...