Ik geef de pen door: Isla Sint-Bouwman van Frisse Blik marketingadvies

door | 22-01-24 | Geef de pen door

Wat is je naam?
Isla Sint-Bouwman

Wat is de naam van je bedrijf?
Frisse Blik marketingadvies

Waar woon je?
Holten

Wat wilde je worden toen je jong was?
interieurarchitect of paardenmeisje. Ik heb nu beiden in praktijk kunnen brengen in onze woonboerderij in het buitengebied van Holten.

Wat zijn je sterke eigenschappen
Creatief, verbindend en krachtig. Ik ben visueel ingesteld en sta open voor veel indrukken. Juist die combinatie zorgt ervoor dat ik snel de verbinding kan leggen tussen mensen of bedrijfsonderdelen. Daarnaast zorgt mijn open blik voor een creatieve geest waar veel ondernemers baat bij hebben. Tot slot blijf ik niet in theorieën hangen maar voeg ik daad bij woord. Hierdoor worden de strategieën die ik ontwikkel direct concreet en zien we al snel de resultaten van de koerswijziging.

Wat zijn je minder sterke eigenschappen?
Ik kan ongeduldig en perfectionistisch zijn. Ik zie al snel wat er moet gebeuren, maar de kunst is om anderen op hun tempo mee te krijgen.

Op wie ben je trots?
Op de mensen om mij heen, zowel zakelijk als privé. Ik heb door de jaren heen een prachtige groep ambitieuze mensen om mij heen verzameld waar ik mee kan sparren, diepgaande gesprekken mee kan voeren en die mij spiegelen en uitdagen.

Waarom (of wanneer) ga je met je plezier naar je werk?
Als ik zie dat organisaties (en de mensen van deze organisatie) openstaan voor mijn frisse blik en aan de slag gaan met de kennis en handvatten die ik ze aanreik. Prachtig om te zien welke merkbare resultaten we dan samen bereiken.

Wat zijn je zakelijke ambities?
Dat Frisse Blik er in de toekomst is voor groeiende organisaties die maatschappelijk een mooie bijdrage leveren aan de wereld. Niet alleen op marketingvlak maar op het brede spectrum van organisatieontwikkeling. Marketing heeft tenslotte te maken met veel organisatieonderdelen zoals HR, Sales, Mindset en Financiën.

Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt?
Ik heb prachtige reizen gemaakt, maar de mooiste reis is toch wel de verhuizing vanuit Amsterdam naar Holten geweest. Ik woon nu met mijn gezin op een prachtige groene plek midden in de natuur.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Ik ben het liefste buiten en in beweging. De Sallandse Heuvelrug ontdekken met de paarden, het bos in met de honden of op de fiets. En natuurlijk het terrein waarop ons huis staat. De moestuin en siertuin zijn nog altijd in ontwikkeling en daar ben ik graag aan het werk. Uit het hoofd en met mijn handen aan de slag.

Wat is je grootste sportieve prestatie?
Een fietsvakantie met mijn man door Nederland, België en Frankrijk met bepakking. We hadden er ontzettend veel zin in maar die korte klimmetjes in de Ardennen zijn echt killing met alle bagage achterop. Daar kwam nog een hittegolf bovenop ook. Toen er op de radio werd opgeroepen om zo min mogelijk te doen en binnen te blijven zijn we maar de rivier ingedoken…

Welk persoon zou je graag ontmoeten?
Nelson Mandela

Wat inspireert jou?
De natuur inspireert mij enorm en hoe mensen in het leven staan, wat ze doen met hun leven en hoe ze dingen aanpakken.

Wat staat er op je bucketlist?
Nog een aantal mooie reizen maken (de natuur in en andere culturen ervaren). Maar vooral vandaag in het hier en nu leven en genieten.

Als je één dag de baas van Deventer zou zijn, wat zou je eerste onomkeerbare besluit zijn?

Welk gebouw zou je in Deventer het liefste willen afbreken?
Het voormalig Chinees restaurant Sun Moon had zeker op nummer 1 gestaan. Gelukkig is het nu afgebroken

Vertel eens iets onverwachts over jezelf:

Wat is je favoriete film?
La meglio guiventu. Deze 6-uur durende film heb ik jaren geleden in het filmhuis in Amsterdam gezien en is mij altijd bijgebleven. Het bestrijkt meerdere periodes en is mooi in elkaar gezet met verschillende personages en hun ontwikkeling door de jaren heen.

Wat is je favoriete boek?
Papillon. Er zit daadkracht in, onrecht en niet opgeven. Prachtige ingrediënten voor een goed boek.

Wat is je favoriete TV- programma?
Ik kijk al jaren geen televisie meer.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Aan welk MKB lid geeft je de pen door?
Marjanca Kok van Het Hiphuis

Overig nieuws

MKB Vertrouwenspersoon

MKB Vertrouwenspersoon

MKB Vertrouwenspersoon Wat is een vertrouwenspersoon? Een vertrouwenspersoon is iemand ...
De Deventer Beursvloer

De Deventer Beursvloer

uitnodiging Deventer Beursvloer def