Dag van de Ondernemer

door | 28-11-23 | Algemeen

Als blijk van waardering mochten we, in samenwerking met MKB DeventerDeventer Economisch Perspectief (DEP) en Gemeente Deventer, 6 prijzen uitreiken aan ondernemers in Deventer.

De prijs van mocht naar Kaashandel De Brink, waar vader Wim Maassen van den Brink en zoon Robert het gezicht zijn van de winkel. Al bijna 40 jaar een begrip in de binnenstad en meerdere keren bekroond met de titel beste kaaszaak van Nederland!

was dit keer Zuyver Juweliers. 26 oktober openden hun deuren in het hart van de binnenstad aan de Broederenstraat 6. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan centraal.

Een prijs op het gebied van mocht naar Smurfit Kappa Zedek B.V. SKZ heeft een duidelijke lange termijnvisie in het opleiden van SKZ die tot doel heeft de productiviteit te bevorderen maar ook het personeel aan zich te binden, boeien en opleiden.

De prijs werd uitgereikt aan eMobility by MENNEKES NL welke zelf een laadplein heet ontwikkeld in Deventer.

Op het gebied van mocht de prijs naar Groen woning – en projectinrichting . Eigenaar Niels van Heemskerk schakelde DEP in voor het verduurzamen van het pand. Inmiddels liggen er o.a. 132 zonnepanelen op het dat en is het terrein vergroeid.

Tot slot werd een prijs uitgereikt aan TopicusBas Jan Kylstra is onder de vlag van Topicus en initiator en drijvende ondernemer van verschillende initiatieven, waaronder Kienergy.

Ondernemers Jeroen Vonk en Edwin de Veen mochten naderhand samen met wethouder Thomas Walder aanschuiven bij Koekstad Radio om te vertellen over hun ondernemingen.

Overig nieuws

Mooie aanbieding van Iclean carwash…. de MKB waspas!

Mooie aanbieding van Iclean carwash…. de MKB waspas!

  Wat een supertoffe leden-voor-leden aanbieding van ons lid iClean Carwash ...
Uitnodiging bijeenkomst netcongestie

Uitnodiging bijeenkomst netcongestie

Beste ondernemer in Deventer, Energie in beweging! Dat is het thema op woensdag 10 april ...