E-commerce zaken doen met Alibaba

door | 26-10-22

Zaken doen met Ali Baba

Verken kosteloos je kansen op de grootste internationale B2B E-commerce marktplaats ter wereld!

Wist u dat de e-commerce marktplaats Alibaba.com het grootste B2B platform ter wereld is? Velen denken dat Alibaba een platform is waar goedkope Chinese producten verkocht worden aan consumenten. Dit is echter zuster AliExpress. Alibaba.com is een online platform dat vraag en aanbod op het vlak van Business tot Business bij elkaar brengt met wereldwijd 300 miljoen geregistreerde bedrijven.

Relatief nieuw in Nederland!

Alibaba.com slaat geleidelijk aan de vleugels uit naar verkopende bedrijven in Europa. Eén van de eerste landen was Italië, inmiddels verkopen nu 3.000 Italiaanse bedrijven via Alibaba.com. In Nederland is Alibaba.com recentelijk begonnen met tot nu toe 70 deelnemende bedrijven en dit aantal groeit snel. U zit dus nog redelijk vooraan!

De specialist in Nederland brengt uw kansen kosteloos in beeld

In Nederland is Alioth tot partnerbedrijf gekozen door Alibaba.com om Nederlandse bedrijven te informeren en te begeleiden naar succes op en via Alibaba.com.  Zij maken u inzichtelijk hoe het platform werkt en hoeveel vraag er naar uw producten op het platform is en hoe u deze vervolgens kan omzetten om tot een (verdere) boost van uw export te komen.

Aanmelden voor kosteloze scan

Dankzij de samenwerking  met MKB Trade Office kunt je je kostenloos aanmelden op m.kok@mkbdeventer.nl.  Met deelname leert u de potentie van het platform kennen en hoe u daarin nu of in de toekomst succesvol mee kan zijn. Wij bevelen u dit van harte aan.

Alibaba in cijfers:

–             220.000 verkopende bedrijven wereldwijd;

–             300 miljoen kopende bedrijven uit meer dan 200 landen;

–             400.000 dagelijkse aanvragen op het platform voor producten;

–             Top 5 koop markten: USA, EU, India, Canada en Brazilië

–             Nog slechts 70 aanbieders vanuit Nederland.

Over Alioth

Alioth helpt Nederlandse B2B ondernemers de transitie te maken van fysiek naar online. Boeren, bloembollentelers, fietsproducenten, food- & agro bedrijven, machinefabrikanten, meubelmakers, kledingmakers en andere bedrijven met onbegrensde groeiambities maken zij wegwijs in de wereldwijde e-commerce mogelijkheden op Alibaba.com. Zij kennen de ins en outs van het platform en hebben al tientallen Nederlandse bedrijven geholpen aan exportsucces via Alibaba.com. Bent u de volgende?