Zonnenberg Wilp

Adres

Zonnenbergstraat 10
7384 DM Wilp

Contact

Anne-Marie Koetsruiter
06-11955999

Over Zonnenberg Wilp

ZonnenbergWilp heeft twee bedrijfsactiviteiten; het runnen van een ambulante handel en webshop in tractormerchandise en het organiseren van reizen voor agrarische cultuur liefhebbers. Anne-Marie Koetsruiter is sinds 2005 de drijvende kracht achter deze twee bedrijven; Tractor-Shop.nl en CountryLifeTours.

Wij staan op diverse agrarische evenementen in en buiten Europa voor de verkoop van tractor merchandise en hebben ook een webwinkel Tractor-Shop.nl. Wat is er leuker om uit te dragen dat je fan van een tractor-merk bent?! Niet alleen kinderen worden blij van het zien of horen van een tractor. Dat blijft een leven lang plezier geven. Wij voorzien deze fans van een t-shirt, sweater of jas en bieden ook caps en mutsen aan alsook andere fan-items; als het maar iets is met een tractor erop!

We organiseren onder de naam CountryLifeTours groepsreizen voor mensen die graag een inkijk willen hebben hoe het leven en werken bij agrarische bedrijven over de hele wereld eruit ziet. Dit doen we voor liefhebbers van oldtimer tractoren, tractorminiatuurverzamelaars, tractor-pulling fans en agrarisch geïnteresseerden vanuit hun beroep, achtergrond of interesse. We bezoeken beurzen en evenementen, fabrieken die machines en tractoren produceren, akkerbouwers en veeteeltbedrijven, verzamelaars en agrarische musea. Tijdens deze reizen snuiven we een stukje van de cultuur op en bezoeken bezienswaardigheden.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...