Wolters Vastgoedonderhoud

Adres

Smeenkhof 4
7429 AX Deventer

Contact

dhr. G.J. Wolters
0570-651369
info@woltersbv.nl

Over Wolters Vastgoedonderhoud

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

MKB-website

Wolters Vastgoedonderhoud is een echt familiebedrijf. We zijn sociaal, betrokken en trots op ons mooie vak! Gestart in 1934 en nu de derde generatie. Wij zijn uitgegroeid van een eenmansschildersbedrijf tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf. Met 180 enthousiaste vakmensen werken wij aan veel verschillende projecten.

VEELZIJDIG BEDRIJF

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren, verduurzamen en restaureren van vastgoed. Onze projecten lopen uiteen van sociale woningbouw, scholen, zorginstellingen en kantoorpanden tot particuliere woningen en monumentale panden.

SPECIALISTEN IN:

  • Renovatie en verduurzaming
  • Groot- en kleinschalig onderhoud
  • Schilderwerken
  • Resultaatgericht samenwerken (RGS)
  • Monumentaal vastgoedonderhoud
  • Ambachtelijke schildertechnieken

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij werken landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren o.a.: woningcorporaties, aannemers, bedrijven, overheid en gemeenten, particulieren, scholen en onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren.

WERKEN BIJ WOLTERS

Bij Wolters investeren wij continu in verbeteren. Het verbeteren van onze processen en het verbeteren van onszelf. Met de Wolters Academie investeren wij niet alleen in de jeugd en zij-instromers. Alle medewerkers hebben de mogelijkheid zich door te ontwikkelen en ambities na te streven. Werken bij Wolters is ruimte om te groeien

 

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...