Vos Transport Groep

Adres

Londenstraat 5
7418 EE Deventer

Contact

dhr. J. Vos

Over Vos Transport Groep

Vos Transport vervoert nationaal en internationaal voor uiteenlopende bedrijven, waarbij kwaliteit en service voorop staat! De focus ligt op fijnmazig wegtransport in de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Vos is naast regulier transport ook gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen met zeer snelle looptijden en biedt ook duurzame intermodale oplossingen.
Vos Transport Group is trots op het feit dat zij als eerste internationaal opererende transporteur in Europa de derde Lean & Green Star hebben ontvangen. Dit is een prestigieuze duurzaamheid award dat in de wereld gezien en erkend wordt. Dit heeft Vos bereikt door de afgelopen 10 jaar de co2 uitstoot met ruim 35% te reduceren. Dit jaar tijdens de uitreiking van de Logistieke Top 100 stond het bedrijf op de 30ste plek en is het bedrijf uitgeroepen tot meest Innovatieve Dienstverlener binnen de categorie MKB+. Nieuwe stappen worden gezet met o.a. het gebruik van HVO100 en de eerste waterstof trucks zijn besteld. Medio mei 2023 zal het bedrijf samen met BCTN een container terminal openen in Deventer.
Vos werkt voor veel internationale opdrachtgevers, maar het bedrijf wil graag meer samenwerken met bedrijven in Deventer. Zeker met bedrijven die mee willen pionieren op het gebied van duurzaamheid. “Dat lijkt ons geweldig”, aldus Roy van Verseveld.
Roy van Versseveld, manager Customer Service, www.vostransportgroup.com.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Ik geef de pen door: Roy van Verseveld van Vos Transport Group

Ik geef de pen door: Roy van Verseveld van Vos Transport Group

Wat is je naam? Roy van Verseveld Wat is de naam van je bedrijf? Vos Transport ...