Vibes Building Engineers

Adres

Zutphenseweg 55
7418 AH Deventer

Contact

Hans Bonekamp
620606590

Website

www.vibes.nl

Over Vibes Building Engineers

Vibes Building Engineers is een vooruitstrevend en modern ingenieursbureau voor de bouw, gespecialiseerd in ‘bouwen met BIM’. BIM staat voor ‘Bouw Informatie Model’. Wij hebben alle expertise in huis voor engineering, voorbereiding, realisatie en beheer van gebouwen.
Wij engineeren het gebouw volledig digitaal, voordat op de bouwplaats echt wordt gebouwd. Vanuit de wens hoe het gebouw eruit moet gaan zien in schetsvorm gaan we bezig om dit in stappen ook ‘bouwbaar’ te maken. En dat doen we met plezier en doorzettingsvermogen samen met de klant en partners. Daarbij houden we steeds zicht op de maakbaarheid en uitvoering in de bouwpraktijk.
Onze klanten vertrouwen op onze expertise en op ons besef van verantwoordelijkheid dat een ontwerp binnen kosten, tijd en kwaliteit gebouwd moet worden. Het gaat om details, om perfectie. Het doorzien van gevolgen. Problemen vóór zijn en niet pas buiten op de bouwplaats. De beste oplossing vinden, soms in een compromis. En uiteindelijk alle vragen beantwoorden en hiaten oplossen, in hechte samenwerking met de klant. En dat, vaak onder tijdsdruk, op het knooppunt van de partijen die bij het project betrokken zijn.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...