VIBE

Adres

St. Olafstraat 3c
7418 GC Deventer

Contact

Max Schuppert
681601964

Over VIBE

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Studio vibe. The new breed of creatives.

 

Sinds begin 2022 is Studio vibe operationeel vanuit het Havenkwartier in Deventer, voorheen gevestigd in het gele pand aan de Keizerstraat midden in het centrum. Nu is er een loods getransformeerd tot een moderne en multifunctionele studio. Een dynamische plek waar creatieven zich kunnen uitleven en inspannen, uiteraard met de nodige aandacht voor ontspanning. De nieuwe studio is een speelse creatieve broedplaats waar alle ruimte en mogelijkheden zijn om tot nieuwe ideeën en concepten te komen.

 

Waarde creëren met vette content

Studio vibe maakt merken sterker met rake video, animatie en design. Vibe  werkt met een vast team van professionals en een creatieve schil, samen creëren ze waarde voor opdrachtgevers. De klant kent zijn eigen markt en is dus altijd onderdeel van het creatieve proces. ‘We zijn een echte content partner. We combineren teksten, fotografie en film tot samenhangende boodschappen voor verschillende doelgroepen, en dit allemaal social media-first. We doen dit allemaal in eigen beheer. Waar nodig schakelen we partners in’ aldus oprichter en eigenaar Max Schuppert.

 

No-nonsense

Alles wat bij Studio vibe geproduceerd wordt heeft een typische vibe signatuur: een mix van eenvoud, kwaliteit en creativiteit. Vibe is no-nonsense, De werkwijze is no-nonsense, het werk is daarom ook no-nonsense, niet te veel poespas, maar gewoon vette dingen maken. Bij vibe werken videospecialisten, motion designers, grafisch ontwerpers en strategen aan de meest uiteenlopende opdrachten. Denk aan bedrijfsvideo’s, commercials, video’s voor socials, geanimeerde banners, 2d en 3d-animaties én complete huisstijlen.

 

ROOM 432

Het woord ‘vibe’ komt uit het woord ‘vibration’. Dit staat voor trilling of vibratie. Een frequentie is het aantal trillingen per seconde. Dit kun je meten d.m.v Hertz frequentie. Bij Studio vibe staat de 432 Hz frequentie centraal. Het staat voor energie, geluk en een goed gevoel. Al ons werk moet dit ook uitdragen. De vibraties als huisstijldragers van Studio vibe komen voort uit deze frequentie.

 

 

 

 

 

Cases

 

Snelle

Snelle timmert hard aan de weg en geeft jaarlijks veel shows en tours. Vanuit AT bookings, het boekingskantoor van Snelle, kregen we de opdracht om de visuals voor alle shows (die in AFAS LIVE en Sportpaleis Antwerpen werden gegeven) te voorzien van idee tot en met uitvoering. Elk nummer kreeg een specifieke, op maat gemaakte visual. De visuals bestonden uit een combinatie van animatie en video. Het concept werd van te voren besproken met de klant en ideeën kwamen voort uit een opgesteld moodboard. Na het schetsen konden de ontwerpen definitief gemaakt worden. Resultaat? Perfecte samenspel van wat er op het podium gebeurde en wat er op de schermen te zien was.

 

 

 

Sportmonks

Voor Sportmonks hebben we een nieuwe huisstijl van a tot z ontworpen en

daarnaast verschillende branding elementen verzorgd. Denk hierbij aan een brandbook, explainer animaties, visuals, social media templates en een hele vette hoodie in de huisstijl.

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...