VHD Alarmcentrale

Adres

Keulenstraat 6
7418 ET Deventer

Contact

dhr. G. Koopman
0570-783100
info@vhd.nl

Website

www.vhd.nl

Over VHD Alarmcentrale

VHD is gespecialiseerd in het coördineren van hulpverlening na incidenten in binnen- en buitenland. Met meer dan 50 jaar ervaring, een groot netwerk en een team van ruim 350 hulpverleners is VHD uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit, zorg, veiligheid en reparatie & onderhoud. VHD werkt onder andere voor verzekeraars, winkelketens, woningbouwverenigingen, autoleasebedrijven en zorginstellingen.

Vanuit Deventer biedt VHD de klanten van deze organisaties 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning bij pech, ongevallen, brand, inbraak en andere noodsituaties. Bij het coördineren van deze situaties staat het belang van de klant altijd voorop en wordt er alles aan gedaan om de situatie snel en efficiënt op te lossen.

De hulpverleners bij VHD zijn stuk voor stuk professionals die beschikken over de nodige expertise en ervaring om de klanten in noodsituaties bij te staan en de juiste hulp in te schakelen. Door uitgebreide training en continue focus op kwaliteit en innovatie blijft VHD zich ontwikkelen en verbeteren om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...