TweeDee

Adres

Munsterstraat 16
7418 EV Deventer

Contact

Dhr. D.L. Matser
0570-210500
info@2dee.nl

Website

www.2dee.nl

Over TweeDee

TweeDee is een accountants- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Deventer en gespecialiseerd in dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf, DGA’s en (vermogende) particulieren. Daarbij is het credo: deskundigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om de administratie, jaarrekening, belastingaangifte of bedrijfsadvies, TweeDee adviseert, ondersteunt en is bovenal sparringpartner voor ondernemers. Ons doel? Korte metten maken met het grijze muizen imago.

Als accountants en belastingadviseurs in Deventer is het ons streven dat je je als ondernemer kunt concentreren op de business. Onze diensten zijn meer dan berekeningen, formules en getallen. Wij zorgen ervoor dat jij grip houdt op je financiën, administratie, strategie, wettelijke verplichtingen, personeelszaken en niet onbelangrijk; je privézaken.

Wij weten als geen ander dat bij het runnen van een onderneming een heleboel komt kijken. Als kantoor staan wij dicht bij de ondernemer en vinden wij het belangrijk om hem/haar te stimuleren verder te kijken dan alleen het eigen bedrijf en de bijbehorende cijfers. Wat gebeurt er in de wereld om je heen? Welke strategie is nodig en hoe ontwikkel je die? Is het verdienmodel nog toekomstbestendig? Over dit soort zaken proberen we jou te laten nadenken. Net zoals wij dat zelf ook moeten doen. Ben jij klaar voor de toekomst? TweeDee gaat met jou voor resultaat en succes!
Specialisaties:
o Accountancy: samenstellen jaarrekeningen en financiële rapportages
o Administratie: (dagelijkse) boekhouding
o Belastingadvies: voor bedrijven (advies en aangifte) en particulieren (aangifte, vermogensplanning en testament/erfenis advisering)
o Loonadministratie: loonaangifte, loonverwerking en loonstroken
o Begeleiding/advisering van starters: ondernemingsplan, financieringsaanvraag, administratie, belastingen en personeelszaken
o Ondersteuning en advisering over uiteenlopende zaken.
Bekijk onze website voor meer informatie: www.2dee.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...