Turnaround Hair en Beautysalon

Adres

draaiomsweg 29A
7431 CW Diepenveen

Contact

Dhr. J. ter veer
0570 591163

Over Turnaround Hair en Beautysalon

Turnaround Haar & Beautysalon in Diepenveen is een moderne salon waar kwaliteit en gezelligheid samenkomt. Het team met goed opgeleide haarstylistes werkt uitsluitend op afspraak zodat er oprecht interesse en aandacht besteed kan worden aan de klant. Turnaround is onderscheidend in de prachtige natuurlijk kleuren en staat regionaal bekend om de speciale krullentechniek. Turnaround is een van de 6 gecertificeerde curlsys-salons in de provincie.

Naast stoelen voor het traditioneel knippen, beschikt de salon over een rustieke “barberhoek”, een afzonderlijke ruimte voor een individuele behandeling en een schoonheidssalon. Alle disciplines aan de Draaiomsweg onder 1 dak.

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producen met natuurlijke kleuren en ingrediënten. Voor elke soort haar, kleur en/of haarprobleem is er een specifieke verzorgingslijn. Voor de man zijn er daarnaast ook specifieke haar, baard- en huidverzorgingsproducten en authentieke scheerattributen. Voor verzorgingsproducten voor huid en lichaam of een leuke cadeau kun je ook bij Turnaround terecht. De kwalitatief hoogwaardige producten passen bij de professionele uitstraling van de salon.

Maak 24/7 online je afspraak via onze website. Daar kun je ook terecht voor meer informatie of kom vrijblijvend bij ons langs. Een kop echte koffie of thee staat altijd voor je klaar!

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...