The Inside

Adres

Teugseweg 13
7418 AM Deventer

Contact

Michael Hermans
06-53360165
michael@the-inside.nl

Over The Inside

The Inside Standbouw heeft zich sinds de oprichting in 1996 ontwikkeld tot een internationale speler in de stand- & tentoonstellingsbouw. Met haar team van 65 medewerkers realiseert The Inside 500 projecten op jaarbasis, daarmee behoort het tot de top vijf van standbouwers in Nederland.
The Inside bouwt haar stands van hout & aluminium, en dit geeft veel meer ruimte aan creativiteit: alles wat je bedenkt kan in feite ook gemaakt worden. Het hele uitvoeringstraject van design tot bouw heeft The Inside in eigen beheer. Dit maakt dat flexibel ingespeeld kan worden op wensen van de klant. Deze stands vinden hun weg naar binnen- en buitenlandse klanten. Dit laatste is echt een specialisme van het huis. Daarom wordt 80% van de gebouwde stands op buitenlandse beurzen in ruim 60 verschillende steden in bijna twintig landen geplaatst.
Medio maart zal The Inside een extra vestiging betrekken aan de Hanzeweg 18 waarin een aparte divisie voor modulaire aluminium stands komt onder de naam The Inside modular. Tevens komt hier ook een showroom ook voor de verkoop van presentatiesystemen onder het label van Black Reindeer Productions.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...