Talentum et Gloria

Adres

Johan Wensinkstraat 72
7425 DK Deventer

Over Talentum et Gloria

Talentum et Gloria is Latijn voor Talent en Ambitie, en die combinatie is waar het ons nu precies om gaat. Volgens ons is talent zonder ambitie namelijk niets en een ambitie kan je niet waarmaken zonder talent. Met een ambitie ben je als professional klaar voor de dag van morgen. Onze oprechte begeleiding is vooral persoonlijk professioneel, intensief en loopt bij voorkeur over een langere periode om zo de gewenste resultaten te waarborgen.

Wij leveren toegevoegde waarde door het verbinden van medewerkers met hun professionele talent en ambitie aan de doelstellingen van het team en de organisatie. Dit maakt energie los, zodat medewerkers duurzaam inzetbaar worden, met plezier presteren en resultaten boeken, minder uitvallen, loyaler zijn en daardoor de organisatiedoelen realiseren.
Als samenwerkend partner voorzien wij je graag van advies bij de ontwikkeling en groei van jouw organisatie. Wij begeleiden ongekend talent bij hun professionele ontwikkeling en het goed functioneren op de werkplek. De verbindende leiders die nodig zijn om een bruisende waarderende werkomgeving te creëren worden door ons verleid en geïnspireerd tot een stijl van leiderschap die nodig is zodat talent zijn ambitie waar kan maken.
Wij maken energie los in een bruisende, waarderende werkomgeving, wij maken het verschil!

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...