Studio Perfect

Adres

Ceintuurbaan 8A
7415 AL Deventer

Contact

dhr. A. Rijker
0570-633637

Over Studio Perfect

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Gun je medewerkers een goede gezondheid

In deze tijd van personeelskrapte is goede zorg als werkgever naar je medewerkers van groot belang. Investeren in de vitaliteit van je medewerkers betaalt zich terug in minder ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit en vooral blije gezichten elke dag om je heen. Daar wordt je als werkgever toch gewoon gelukkig van! Studio Perfect is de partner in Deventer om uw medewerkers te motiveren en blijvend te stimuleren aan een vitaler leven.

Totaal aanpak is de kracht

Studio Perfect is in 1992 opgericht als fitness centrum en is sindsdien doorontwikkeld naar een gezondheidscentrum waarbij het doel is om de gasten een betere kwaliteit van leven te geven. We moeten allemaal langer werken en ook na je carrière wil je vitaal ouder worden.

Om dit te bereiken biedt Studio Perfect programma’s en faciliteiten aan op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Studio Perfect biedt haar gasten het volledige pakket: er kan individueel gesport worden, maar ook in groepsverband. De zonnebank en sauna bieden een relaxmogelijkheid na het sporten en een drankje in de bar voor of na het sporten stimuleert de sociale contacten. De All-Inclusive formule biedt onbeperkte toegang tot al deze faciliteiten, dus geen extra kosten. De aanwezigheid van professionele, gediplomeerde begeleiding maakt de sportervaring veilig en doeltreffend.

Topbegeleiding is de kracht

Waar budgetformules bezuinigen op personeel, kiest Studio Perfect juist voor investeren in personeel. Directeur Arthur Rijker: “veel jongeren kiezen vanwege budget voor een budgetformule. Dit is als je jong bent prima, het lichaam is flexibel en past zich dan makkelijker aan. Dit wordt anders als je wat ouder wordt. Op maat afgestemde programma’s en het op de juiste wijze uitvoeren van de oefeningen en bewegingen is dan bepalend voor blijvend resultaat en voorkoming van blessures.

Onze medewerkers zijn hier speciaal op getraind, zij stimuleren onze gasten om tijdens het sporten de doelstellingen van onze gasten te behalen. De instructeurs geven tips bij het uitvoeren van de oefening, maar bieden ook volledige ondersteuning bij het verbeteren van de lichamelijke gesteldheid: van voedingsadvies via tips voor in het dagelijks leven tot een personal trainer die u gedurende het volledige traject begeleidt”.

Zeer compleet aanbod

Het grote aanbod groepslessen maakt dat er voor iedereen wat wils is: dans, yoga, krachttraining in groepsvorm en nog veel meer. Elke week zijn er meer dan 80 verschillende lessen voor gasten vvan Studio Perfect vrij toegankelijk. Ook worden er specifieke leeftijdsgebonden lessen aangeboden, zoals voor senioren en jeugd.

Stress reductie

Stress is zeer veel voorkomend tegenwoordig, ook jeugdigen ervaren dit in toenemende mate. De personeelskrapte maakt dat velen een stapje harder (moeten) lopen. Studio Perfect heeft een eigen yoga studio waar, op een zeer toegankelijke manier, verschillende yogavormen worden aangeboden die zorgen dat stress beter gereguleerd kan worden. Arthur: “we bieden 12 verschillende yogavormen aan, speciaal ook voor mensen die er in eerste instantie geen binding mee hebben. Juist voor deze mensen kan yoga veel betekenen, merken we dagelijks”.

 

Kosten ziekteverzuim zeer fors voor bedrijven

De kosten van het uitval zijn hoog. Dit is voor een gemiddelde werknemer berekend op 260 euro per dag.  Hierbij moet u denken aan de volgende kostenposten:

  • Werknemers hebben de eerste twee ziektejaren recht op uitbetaling van tenminste 70% van hun loon.
  • Voor het eerste jaar geldt dat de uitbetaling minimaal het minimumloon moet bedragen.
  • De werkzaamheden van uw werknemer moeten nu door iemand anders worden gedaan. Ook dat kost geld.
  • Afhankelijk van de functie van de zieke werknemer en hoe makkelijk hij te vervangen is, lijdt u productie- en/of omzetverlies.
  • Tot slot moet u, afhankelijk van het contract dat u heeft met uw arbodienst, rekening houden met kosten voor verzuimbegeleiding en re-integratie.

Kortom het loont in te investeren in het geestelijke en lichamelijke gezondheid van uw personeelsleden. Mentaal en lichamelijke fitte medewerkers zijn ook extra productief, hebben meer plezier in hun werk en dat merken uw klanten en andere stakeholders in uw bedrijf. Gun u zelf dit en investeer hierin.

Fiscaal voordeel bedrijfsfitness

Binnen uw organisatie zitten hoogstwaarschijnlijk de meeste medewerkers gemiddeld acht uur per dag stil. En niet iedereen daarvan sport in zijn of haar vrije tijd. Terwijl sporten erg belangrijk is. Daarnaast zit er ook een fiscaal voordeel aan het beschikbaar stellen van bedrijfsfitness voor je medewerkers vast.

Werkkostenregeling

Via de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan jouw medewerkers schenken. Binnen deze regeling valt alles wat je aan je medewerkers verstrekt of vergoedt tot het loon. Hierdoor hoef je je als werkgever niet te verdiepen in regelingen voor vergoedingen en verstrekkingen. Daarnaast is het niet nodig om alle uitgaven per werknemer te verdelen. Je hebt dus één grote, vrije ruimte waarin je de verstrekkingen en vergoedingen van je medewerkers onderbrengt.

Belastingvoordeel

Wanneer je als werkgever besluit om bedrijfsfitness beschikbaar te stellen voor je medewerkers, dan ruilt de medewerker belast loon in voor een onbelast fitnessabonnement. De belastingdienst betaalt in feite mee aan het abonnement. Hierdoor bespaart u als werkgever op de sociale werkgeverslasten, omdat u minder brutoloon hoeft uit te keren.

 

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...