Sommité

Adres

Klokkenkampsweg 38
7391 EP Twello

Contact

Dinand Veldman
06-83975492
dinand.veldman@sommite.nl

Website

www.sommite.nl

Over Sommité

Mijn naam is Dinand Veldman.

Ik kan van waarde voor uw bedrijf zijn door:

• Softwareontwikkeling op maat: Ik ontwikkel en implementeer op maat gemaakte softwareoplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijfsbehoeften, waardoor uw concurrentiepositie wordt versterkt.
• Databaseontwerp en -beheer: Met jarenlange ervaring in databaseontwerp en -beheer zorg ik voor een solide basis voor uw bedrijfsinformatie, waarbij ik zowel de veiligheid als de toegankelijkheid van uw gegevens garandeer.
• Integraties en migraties: Ik kan diverse systemen en technologieën binnen uw bedrijf koppelen, waardoor naadloze communicatie en efficiëntie tussen verschillende bedrijfsprocessen wordt bevorderd.
• Rapportagesystemen, Power BI: Ik ontwikkel dynamische rapportagesystemen en Power BI-oplossingen, waardoor u inzicht krijgt in bedrijfsdata en beter onderbouwde beslissingen kan nemen.

Mijn aanpak is altijd gericht op het begrijpen van uw specifieke zakelijke uitdagingen en het bieden van oplossingen die geavanceerd, praktisch en gebruiksvriendelijk zijn.

Door samen te werken, kunnen we de potentie van uw bedrijf maximaliseren, innovatie stimuleren en een duurzame groei realiseren.

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten voor de leden van MKB Deventer en samen te werken aan het versterken van uw bedrijfsvoering door middel van effectieve en efficiënte technologische oplossingen.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...