SNS Deventer

Adres

Karel de Groteplein 8
7415 DH Deventer

Contact

Jeroen van de Linde
0657853972
jeroen.vandelinde@sns.nl

Website

www.snsbank.nl

Over SNS Deventer

Jeroen van de Linde, vanaf 1997 actief in de bankenwereld en sinds 2014 werkzaam bij SNS. Onlangs gestart als Accountmanager Zakelijk voor SNS Deventer.
Kleine ondernemers bestaan niet volgens SNS. Groeiende ondernemers wel. Het maakt ons niet uit hoe klein of groot je bedrijf is als je een bedrijfspand wilt kopen of een bedrijfshypotheek wilt oversluiten om zo de maandlasten te verlagen. Bij ons is iedere ondernemer welkom. Hebben we niet meteen een passende oplossing? Dan kijken we verder dan onze eigen producten en diensten door de samenwerking met onze partners.
We nemen daar graag alle tijd voor. Zowel bij ondernemers aan tafel als in onze winkel op het Karel de Groteplein 8. Tijdens deze gesprekken kijken we naar jou en jouw bedrijf. Je kunt bij ons terecht met je financiële vragen of zorgen. We gaan verder dan alleen de cijfers. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hebben aandacht voor jouw situatie. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. De slogan van SNS is niet voor niets: Eerst de mens. Dan het geld. Elke zakelijke klant heeft een eigen persoonlijke accountmanager die rechtstreeks bereikbaar is. Via de telefoon, mail of in één van onze +/- 200 SNS Winkels.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...