Smederij Van Woerkom

Adres

Hunneperkade 20
7418 BT Deventer

Contact

P. van Woerkom
06-20136277
info@smederijvanwoerkom.nl

Over Smederij Van Woerkom

Smederij van Woerkom bestaat sinds 2018, al ben ik, Peter van Woerkom sinds mijn 16e al gefascineerd door smeden.
Vanuit mijn verleden als constructie bankwerker/lasser ben ik me gaan gespecialiseren in het Kunst en Restauratie-smeden.

Er is niks waar mijn hart meer van gaat kloppen dan erfgoed. Door mijn interesse in historie en de monumenten die Nederland telt, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het restaureren hiervan. Om te zorgen dat deze monumenten prachtig blijven, restaureer ik alleen volgens de officiële richtlijnen (URL 4012).

Smederij van Woerkom is een plek voor eindeloze mogelijkheden en creativiteit. Mijn passie laat ik de vrije loop, dit leidt tot zeer uiteenlopende producten en unieke resultaten. Vóór de start van Smederij van Woerkom heb ik ieder hoekje in de metaal wereld verkend en deze diversiteit vind je ook binnen mijn bedrijf. Als mechanisch monteur ontwerp ik allerlei machines, als lasser sta ik hoogwaardig leidingwerk te lassen of dragende constructies. Als kunst en restauratiesmid knap ik monumenten op en maak ik trappen, hekken, lantarens, hang en sluitwerk, muur beslag, bijlen en messen.

Kijk gerust eens op mijn site voor meer inzage over mijn bedrijf.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...