Smart Agreements

Adres

Keulenstraat 7B
7418 ET Deventer

Over Smart Agreements

Wij zijn SmartAgreements, een klein legal tech bedrijf opgericht door het softwarebedrijf SmartDocuments, een leider in de wereld van documentcreatie. SmartDocuments en SmartAgreements zijn allebei gevestigd in Deventer.

Wij helpen ondernemers hun bedrijf te beschermen en juridische strijd te voorkomen. Met ons aanbod is de juridische basis van jouw onderneming op orde. Bij ons kun je tegen een betaalbare prijs zelf documenten zoals een arbeidsovereenkomst, geheimhoudingsovereenkomst (NDA) of privacyverklaring maken, zonder dat je hiervoor eerst juridisch advies hoeft in te winnen. Zo maken we de juridische markt toegankelijk voor alle ondernemers, groot en klein.

Met onze tool kun je een juridisch document naar jouw situatie invullen en personaliseren. Onze juridische documenten worden gemaakt en beheerd door advocaten. We hebben hiervoor de beste advocatenkantoren gekozen om jou de hoogste kwaliteit juridische inhoud te bieden. We werken samen met advocatenkantoor JPR uit Deventer, Wieringa Advocaten uit Amsterdam en Dommerholt Advocaten uit Zwolle en Apeldoorn.

Bij SmartAgreements vind je alle juridische documenten voor jouw onderneming. Volledig rechtsgeldig, toegankelijk en betaalbaar. Meer informatie? Kijk op www.smart-agreements.com of neem contact met ons op via info@smart-agreements.com.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...