Smalbraak notarissen

Adres

Boedekerstraat 9
7411 RZ Deventer

Contact

dhr. J. Prinsen
0570-612737

Over Smalbraak notarissen

Smalbraak Notarissen is al sinds 1961 een bekende naam in Deventer en omstreken. Met ons team van ervaren en betrokken specialisten zijn wij één van de grotere kantoren in de regio en zorgen wij ervoor dat uw notariële zaken goed geregeld zijn. En dat ontzorgt!

Goede uitleg en persoonlijke benadering. Wij realiseren ons dat de tekst van notariële akten niet voor iedereen gesneden koek is. Wij nemen graag de tijd om één en ander goed uit te leggen, omdat wij het belangrijk vinden dat u de inhoud en strekking van de akte(n) goed begrijpt en de gevolgen daarvan kunt overzien. Ondanks de steeds verdergaande automatisering en digitalisering geloven wij in een persoonlijke benadering en investeren wij in langdurige relaties en samenwerkingsverbanden.

Van alle markten thuis. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw woning, het starten of overdragen van uw onderneming, het opstellen van een testament of levenstestament, of advies over het plannen van uw vermogen, wij staan graag voor u klaar! Door de grootte van ons kantoor en de ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat echt maatwerk te leveren.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie. Wij zijn te bereiken via tel. 0570-612737 of info@smalbraak.nl.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...