Facil Espresso Systemen BV

Adres

Watermanstraat 35
7324 AJ Apeldoorn

Contact

Maarten Ruiz
06-11454043
info@facilenjoy.nl

Over Facil Espresso Systemen BV

FACILenjoy koffiemachines BV
Het verhaal begint in 1991 als Maarten Ruiz start met zijn koffiegroothandel. Snel daarna start hij als agent van het toen zeer exclusieve koffiemerk Illy Caffè. Als eerste ter wereld opent Maarten Illy winkels met koffie en koffiemachines. Vestigingen in Zwolle, Amsterdam, Maastricht en Tilburg volgden. Na een uitstap in Frankrijk keert Maarten weer terug in Nederland en begint in 2014 met zijn partner Wilma Albertus SiSTEMA espresso systemen BV. Als hoofdleverancier voor The Coffee Connection van HEINEKEN leveren zij door heel Nederland barista koffiemachines aan horeca bedrijven.
Ontwikkeling volautomaten
Maarten: “de laatste jaren is er steeds meer vraag naar volautomaten met een goede/prijs kwaliteit verhouding. Inspelend op deze vraag hebben wij ons eigen trademark FACILenjoy ontwikkeld. Voor de herkenbaarheid hebben wij er voor gekozen om per 1 maart 2023 als bedrijf verder te gaan onder onze merknaam FACILenjoy”.
Verhuizing naar Apeldoorn
Koffie is de laatste jaren zeer hip geworden. Zo telt Nederland alleen al meer dan 1.300 koffieleveranciers. Het leveren en onderhouden van bijbehorende machines is bij deze bedrijven vaak geen kernactiviteit. Dit besteden zij graag uit aan FACILenjoy. Vanwege de sterke groei de afgelopen jaren is het bedrijf vanuit Harderwijk naar een groter pand in Apeldoorn verhuisd. Hier is het bedrijf beter in staat het snel groter wordende klantenbestand te bedienen.
Snelle en deskundige service is het onderscheidend vermogen
De klanten zitten door heel Nederland, in België en soms in Noord Frankrijk. De reden achter de groei is de jarenlange ervaring en vakmanschap en dat er snel geschakeld wordt op vragen van de klant. Maarten: “niets is vervelender dan geen koffie kunnen schenken. We voorzien onze klanten direct van een uitgebreide training hoe de machine te gebruiken en te onderhouden. Calamiteiten tackelen we in de meeste gevallen via onze help- en servicedesk direct. Mocht het wat ingewikkelder liggen dan zijn we snel ter plekke voor reparatie onsite of vervanging van het toestel”.
Eigen merk koffiemachine: de FACILenjoy
SiSTEMA/FACILenjoy is al jaren dealer van bekende A-merken als BFC, Storm, Astoria, San Marino, Animo, Eureka en Cunill. Binnen deze merken zijn alle soorten en groottes te verkrijgen. Van een enkel kop machine tot een volautomatische machine met verschillende betaalsystemen. Het eigen merk volautomaten FACILenjoy is een fantastische aanvulling op het bestaande aanbod aan traditionele espressomachines. Voor koffieleveranciers is er zelfs de mogelijkheid machines onder private label in te kopen”.
www.facilenjoy.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...