Senzora B.V.

Adres

Postbus 104
7400 AC Deventer

Contact

Rob Muller
06-86854197
info@senzora.nl

Website

www.senzora.nl

Over Senzora B.V.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Zet het netwerk voor je aan het werk!

Senzora plukt de vruchten van het lidmaatschap van MKB Deventer

Einde vorig jaar is wasmiddelenproducent Senzora lid geworden van ondernemersvereniging MKB Deventer. De reden is dat het bedrijf flink wil groeien: gestreefd wordt naar een verdubbeling van de omzet in komende drie jaren. Commercieel directeur Rob Muller: “dit gaat niet vanzelf, je moet daarvoor via je netwerk veel lijnen uitzetten om zo resultaat te boeken. MKB Deventer is een actieve vereniging die een prima partner is gebleken bij onze groeistrategie”.

Over Senz ora

Senzora is een familiebedrijf dat met zestig medewerkers tientallen miljoenen kilo’s waspoeder per jaar produceert waarvan de helft bestemd is voor export. Op bedrijventerrein Kloosterlanden staat een moderne zeepfabriek die in de zomer van 2018 werd uitgebreid voor moderne sodaproductie.
In Nederland en het Verenigd Koninkrijk heeft Senzora een sterke positie op de private labelmarkt voor waspoeders. Nagenoeg alle supermarktketens mag Senzora daar tot haar klantenkring rekenen. Naast levering van private labels heeft Senzora ook onder andere de merken Tricel en Klok.

 

Bezoek Landenmanager Polen aan Senzora

De samenwerking startte met een bezoek van landenmanager Polen Elro van den Burg aan Senzora. NLinBusiness vroeg MKB Deventer of zij drie bedrijven wist die wat met Polen wilden aangezien hun landmanager een paar dagen in Nederland was. Door snel te schakelen en met hulp van het landenoverzicht van het exportboek Made in Deventer werd snel een afspraak en rondleiding bij Senzora geregeld. Dankzij de contacten van Elro is Rob Muller inmiddels bij acht potentiële relaties op bezoek geweest in Polen en zit het bedrijf nu dicht tegen de eerste omzet aan.

Schakelen met stagiaires

Als maakbedrijf in Deventer heb je de verantwoordelijkheid om ook stagiaires een plek te geven in je bedrijf vindt Rob Muller. “Via MKB Deventer kwam ik in contact met de opleiding International Business (IBS) van Saxion. We hadden de behoefte aan een marktonderzoek naar de Russische markt. We konden via IBS een Russische studente bij ons dit marktonderzoek laten uitvoeren. Het mooie is dat zij nu bij ons een contract heeft gekregen om dit onderzoek ook in de praktijk te brengen. Dit ziet er veelbelovend uit. De stageportal vindstages.nl helpt daarbij goed.

Zoomsessies met Zuid-Amerika

Zuid-Amerika was een continent waar Senzora in het verleden weinig naar keek: te ver weg i.v.m. kosten logistiek. Dit veranderde toen een concrete aanvraag uit Chili kwam en dit ook in order gaat komen. Toen MKB Deventer zoomsessies met overzeese posten van NLinBusiness in Colombia en Mexico

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...