Schiphorst Transport en Opslagtechniek

Adres

Solingenstraat 41
7421 ZP Deventer

Contact

dhr. M. Huitink
0570-622944

Over Schiphorst Transport en Opslagtechniek

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers.

Kiezen voor kunststof ladingdragers is kiezen voor duurzaamheid. Kunststof is hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaat tot tientallen jaren mee en is volledig recyclebaar. Bovendien is het aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van iedere branche of organisatie. Dat weten wij als geen ander.

Schiphorst beschikt over meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van herbruikbare kunststof bakken, kratten, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food- als de nonfoodsector, waardoor we ieder bedrijf een logistieke oplossing in kunststof bieden.

Meer weten over onze mogelijkheden? We beschikken over een team van toegewijde branche- en productspecialisten met jarenlange ervaring in het vak. Daardoor kunt u altijd rekenen op waardevolle informatie over onze producten en een advies op maat aangaande toepassing van onze producten in specifiek uw branche. Neem vrijblijvend contact met ons op voor direct advies of maak gebruik van onze 24-uursadviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...