Ruchtie’s Wijnhandel

Adres

Brinkgreverweg 134
7413 AG Deventer

Contact

Dhr. Boudewijn Ruchtie
0570 624 582

Website

www.ruchtie.nl

Over Ruchtie’s Wijnhandel

Boudewijn – what’s in a name – en Sonja Ruchtie zijn de eigenaren van Ruchtie’s Wijnhandel aan de Brinkgreverweg. Wat in 1934 begon als groothandel in wijnen en zoetwaren, is nu een wijnspeciaalzaak met flessen tussen de zeven en …euro. ”Door onze webshop zijn we over de hele wereld vindbaar!”
Ze zijn gespecialiseerd in wijn. Wijnen, die zij rechtstreeks importeren van de veelal kleinere, ambachtelijk werkende producenten. Kwaliteit die bevestigd wordt door lovende beschrijvingen in de pers en koopgidsen maar ook met medailles op wijnconcoursen.

Iedere wijn kunnen ze voorzien van een wijninfo met uitleg over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn. Deze wijninfo kan kosteloos worden voorzien van eigen bedrijfslogo en/of persoonlijke boodschap.

Ruchtie’s Wijnhandel is mede eigenaar van Les Génereux; een groep van 40 wijnhandelaren, waarin ze kennis delen en samen importeren, hierdoor houden ze de kwaliteit hoog en hun prijzen in verhouding laag.

• Proeven op vrijdag & zaterdag
• Meer dan 900 wijnen uit eigen import
• Persoonlijk en online wijn & spijs advies
• Gratis verzending vanaf 6 flessen binnen Nederland

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...