Royal Hotel-Restaurant vof

Adres

Brink 94
7411 BZ Deventer

Contact

dhr. P. Cigri
0570-611880
info@royal-deventer.nl

Over Royal Hotel-Restaurant vof

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Hotel, restaurant en Grandcafé Royal compleet vernieuwd

En dat wordt gezien!

Begin dit jaar is Royal negen weken gesloten geweest voor een grootschalige vernieuwing van de zaak. In een nauwe samenwerking met Deventer toeleveranciers is veel tot stand gebracht. Het meubilair, het terras, de pui, de verlichting, het behang, de vloer: alles is vernieuwd. Het resultaat staat!  Reden om op bezoek te gaan en we spreken met mede-eigenaar Jakob Cigri. Hij is met zijn broer Peter Cigri en oom Isa Goksu eigenaar van dit bijzondere horeca-bedrijf.

Veelzijdig horecabedrijf

Royal is een veelzijdig horecabedrijf dat bestaat uit de onderdelen overnachten, ontbijten, lunchen en dineren. Het hotel telt twintig kamers en kent een drukke bezetting. Jakob: “we kennen een goede prijs-kwaliteit verhouding en dat trekt door-de-weeks veel werkenden aan voor overnachtingen. In het weekend worden de kamers vaak gehuurd door toeristen. Dit is de laatste jaren sterk toegenomen. We zien door-de-weeks ook steeds meer toeristen. Deventer staat er toeristisch goed op en dat horen we dagelijks van onze gasten”.

Persoonlijk & gastvrij

Na ontbijt van de hotelgasten komen al snel de eerste (vaste) gasten voor een kop koffie of anders. Het bijzondere is dat dit veelal vaste gasten zijn. Jakob lachend: “voor 11.00 uur hoeven we bijna nooit te vragen wat ze willen drinken. Dit weet ons team van 20 medewerkers  al uit hun hoofd. Het typeert hoe we onze gasten graag met extra aandacht persoonlijk bedienen”. We vragen naar het type publiek bij Royal voor de lunches en diners. “Zeer divers en eigenlijk komt iedereen wel bij ons in de zaak. Wat ons wel opvalt is dat we na de verbouwing nog meer jonger publiek aan ons weten te binden. Mooi om te zien en te ervaren”, is het antwoord van Jakob.

We hebben onze gasten enorm gemist

Het horeca-leven zat er bij Jacob al vroeg in. Zijn vader dreef jarenlang een eigen Grieks restaurant op de Brink. Jakob: “je kunt wel stellen dat het horecabloed behoorlijk door mijn aderen loopt en dit geldt natuurlijk ook voor mijn compagnons. De negen weken dat we dicht zaten, waren echt een marteling voor ons. We misten onze gasten enorm. Ik wist dat ik een hele mooie baan heb en dat werd door de sluiting daarna alleen maar sterker. Ik wil niets liever dan dagelijks onze gasten bedienen met onze gastvrijheid. De heropening na de gedwongen sluiting voelde daarom als een soort van bevrijding. Iedereen die de verbouwing tot een groot succes heeft gemaakt waren er tezamen met onze gasten. Echt bijzonder om dat te ervaren. Een van onze mooiste dagen bij Royal”.

Trots op ons team

Jakob en zijn compagnons zijn trots op hun zaak en nog trotser op het team. Zowel in de keuken als in de bediening zijn bijna alle medewerkers langdurig in dienst. Bijzonder is dat in de lastige Coronaperiode ook niemand het team heeft verlaten. Samen maken we Royal en het doet ons veel dat Deventer ons veel steun en support heeft gegeven de afgelopen periode en de weg naar onze zaak nog sterker dan voorheen al heeft gevonden.

 

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...