Reqruiting.nl

Adres

Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

Contact

Thomas Ganzevles
085-1300522
info@reqruiting.nl

Over Reqruiting.nl

Een sterker merk creëren. Dat doen wij graag, samen met jou. Met onze expertise en jouw wens kunnen wij jouw helpen op verschillende online marketinggebieden. Of het nu gaat om meer leads, nieuwe kandidaten of het neerzetten van een ijzersterk merk.

Om klanten te bereiken en aan te spreken moeten ze geraakt worden, met jouw verhaal, jouw passie. Wij gaan op zoek naar dit verhaal en helpen om het de wereld in te krijgen. Door dit strategisch aan te pakken heb jij het hele jaar iets moois te vertellen en zullen (potentiële) klanten terugkomen op jouw blog, zich inschrijven op de mailing en volgen op Social media.

Goede content moet opvallen en passen bij je doelgroep. Wij laten graag ons creatieve brein kraken om de juiste woorden op papier te zetten. Van copywriting, interviews tot aan brochures. Wij combineren deze woorden samen met beeld: foto’s, video’s, banners en social mediadesign.

Maar daar stopt het niet! Aan de hand van een goed doordachte advertising strategie targetten wij deze content gericht op jouw gewenste doelgroep. We verzamelen alle data en optimaliseren iedere advertentie waar nodig. Zo zorgen wij voor een effectieve inzet van jouw marketingbudget.

Samen creëren we online content met impact!
https://frescon.nl/

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...