Rensink Schilderwerken

Adres

Duurstedeweg 10
7418 CK Deventer

Contact

mevr. G. Pusceddu-Smoes
0570 630 031

Over Rensink Schilderwerken

Uw vastgoed met een gerust hart uitbesteden? Dan bent u bij Rensink Totaalonderhoud aan het juiste adres!
In 1932 is Rensink Totaalonderhoud begonnen als eenmansbedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de vastgoed onderhoudsmarkt.
Op 1 januari 1978 heeft de heer Smoes Rensink Totaalonderhoud, toen nog Rensink Schilderwerken, overgenomen. Onder zijn leiding maakte het bedrijf een enorme groei door, vooral door ons te richten op grotere marktpartijen.
Schilderwerken dekt allang de lading niet meer. Van traditioneel schildersbedrijf tot een totaalonderhoudsbedrijf dat alle bijbehorende disciplines in het pakket heeft. Het compleet ontzorgen van de opdrachtgevers is waar wij voor gaan. Schilderwerk is nog een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden, maar ook houtrenovatie, betonreparatie, vloercoating, beglazing, gevelreparatie en energetische oplossingen behoren tot ons pakket aan werkzaamheden.
Om onze werkzaamheden slimmer en efficiënter te laten verlopen, werken wij volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken. Daarnaast voeren wij onze werkzaamheden altijd uit het respect voor het vastgoed én de leef- en werkomgeving van de eindgebruiker. Elk nieuw project benaderen wij met een realistische blik.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...