Print4textiel

Adres

Traasterdijk 1-C
7437 RZ Bathmen

Contact

Dian Beltman
0570-238085

Over Print4textiel

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Waarom ver weg zaken doen, als het ook om de hoek kan!

Ondernemer Patrick Zwijnenberg van P4T is zijn hele leven al actief in het bedrukken van textiel en andere producten waarmee bedrijven promotioneel naar buiten treden. Hoewel hij zaken doet met gerenommeerde partners uit het hele land, blijft zaken doen met de ondernemer uit de eigen regio het leukst. Patrick: “we houden van persoonlijk contact, je kunt je kennis en kunde over het bedrukken van allerlei promotionele artikelen veel beter over brengen, met als gevolg een product dat nog beter aansluit op de wensen van de klant. De persoonlijk drukwerkbegeleiding zorgt er voor dat er niet of nauwelijks drukfouten worden gemaakt. Onze klanten waarderen dit, de beste spullen met een scherpe prijs zonder drukfouten op tijd in huis”.

Print4textiel

De naam, P4T, is herleid van Print4Textiel. Sinds de oprichting in 2015, in Bathmen, heeft Print4Textiel de focus gehad op het bedrukken van textiel in de breedste zin van het woord. Later vond er een productverbreding plaats door ontwikkeling in de markt en zijn hieraan drie andere labels bij toegevoegd. Dit zijn Print4Kids, Print4Promotie en Print4Gifts. Deze uitbreidingen werden enkele jaren na de oprichting definitief gemaakt. Vandaag de dag wordt de afkorting P4T gebruikt om algehele bekendheid te creëren met onder zich de vier verschillende labels.

Zo’n zeven jaar geleden besloot Patrick Zwijnenberg Print4Textiel op te richten. Zijn passie voor het bedrukken van textiel kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Van jongs af aan was hij al te vinden in de textieldrukkerij van zijn familie. Toen hij in 1996 samen met twee compagnons Araprint Textieldrukkerij oprichtte, was hij niet meer weg te slaan uit deze branche. Het leidde uiteindelijk tot een succesvol bedrijf waar 21 medewerkers onder de leiding van Patrick werkten. Na zeventien jaar werd dit bedrijf overgenomen door een online partij. Iets wat hij miste in deze (online) branche was het persoonlijk contact met de klant. Hij besloot dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en zodoende werd Print4textiel opgericht.

Totaal pakket aan drukwerk

P4T is een totaalleverancier voor al uw drukwerk. Hieronder een kleine greep uit het ruime assortiment:

  • Bedrukt textiel: onder andere, sportkleding, bedrijfskleding, promotioneel textiel, tassen, caps.
  • Papierdruk: onder andere visitekaartjes, spandoeken, flyers, vlaggen, brochures, stickers, offertemappen.
  • Relatiegeschenken: onder andere, pennen, drinkwaren, zonnebrillen, hoeden, paraplu’s.

Uitnodiging tot een kop koffie met incentive!

Patrick: “Deventer heeft zoveel mooie bedrijven waar we graag mee kennis willen maken. Met ons advies en producten kunnen wij inhoud geven aan de versterking van de merkbeleving van uw zaak naar uw klanten en potentiële klanten. Wij komen graag naar u toe. Als u de koffie regelt, zorgen wij voor een incentive waarmee we u verrassen”.

 

www.print4textiel.nl

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...