Pol Badkamers Keukens

Adres

Hunneperweg
7418 EH Deventer

Over Pol Badkamers Keukens

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

 

Aart van de Pol Keukens en badkamers realiseert goednieuwe vestiging in Deventer

Aart van Pol startte twintig jaar geleden als badkamer- en keukenspecialist in Bathmen. De wens bestond al lang om naar Deventer te verhuizen. Directeur Aart van de Pol: “Deventer is een interessante markt voor ons. De stad is erg gewild als woonlocatie en de gemeente heeft ook ambitie om veel woningen erbij te gaan bouwen. Dit is voor ons als keuken- en badkamerspecialist erg interessant. Het viel niet mee om een geschikte locatie te vinden. In Bathmen waren we al lang uit ons jasje gegroeid. We zijn blij dat we aan de Hunneperweg 5 op Runshoppingcenter De Snipperling onze ideale plek hebben gevonden.”

2.100 m2 keuken- en badkamer inspiratie

Het pand werd begin oktober aangekocht en moest compleet verbouwd worden. Een projectleider werd aangesteld voor de bouw en ook Aart roosterde zich vrij om zich vrij hierop te kunnen storen. Het resultaat is prachtig: ruim 2.100 m2 aan keuken- en badkamerinspiratie. Hiermee werd de nieuwe vestiging drie keer zo groot als de vestiging in Bathmen die nu verlaten gaat worden.

Een topkeuken of -badkamer voor een middenklasse prijs

Dit is de slogan van het bedrijf. Aart van de Pol richt zich op het midden- en hoog segment van de markt. Het merendeel van de klanten komt uit de regio groot Deventer, maar soms zitten daar bijzondere uitschieters bij. Aart vertelt boeiend over een klus in Italië die zijn mensen terplekke hebben geïnstalleerd:  “Heel leuk om een keer mee te maken, maar het merendeel van de klanten komt echt uit de regio. We leveren goede kwaliteit en service en dat wordt gezien en daar zijn we trots op”.

Het was een hele klus

Aart van de Pol beschikt ook over een vestiging in Hengelo dat qua m2 even groot is als Deventer. Toch is voor een nieuwe look gekozen. Aart: “De smaak van de consument verandert en daar hebben we met onze Deventer vestiging goed op voorgesorteerd. We zijn erg blij met het resultaat. De slogan tijdens de verbouwing gaat de verkoop door was ook van toepassing bij Aart van de Pol. Aart: “de start van de nieuwe vestiging komt gewoon bovenop de reguliere werkzaamheden. Echt een compliment voor ons team hoe ze zich hierin hebben opgesteld. De installaties van verkochte keukens en badkamers bij de klanten ging gewoon door en daar bovenop kwam nog 10.000 uur installatiewerk in de nieuwe vestiging.

Nieuwe logo en nieuwe website

Alsnog de opening van de tweede vestiging nog niet genoeg was, heeft Aart van de Pol ook een nieuwe logo en nieuwe website gerealiseerd. Een nieuwtje daarbij is de mogelijkheid om online een afspraak in boeken met één van de adviseurs.

Toekomst

Ten tijde van het interview zit het team net twee dagen in de nieuwe vestiging. We vragen of Aart nog verdere plannen heeft in de toekomst. “Die zijn er, maar voorlopig even niet. Eerst ook even tijd inhalen met het gezin. Ze hebben Aart de afgelopen periode amper gezien en aan het einde van het interview komen de kinderen op de zaak even langs: “haha dat hebben we maar zo georganiseerd dat ze mij nog even zien, maar dat gaan we de komende tijd mooi goed maken”.

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...