Parantion

Adres

Mr. H.F. de Boerlaan 153
7411 AH Deventer

Contact

dhr. R. Smabers
0570-234567

Over Parantion

Parantion wordt Scorion in 2023: Van zolderkamer tot ‘multinational’.
Eind jaren ’90 - toen data nog op papier verzameld werd - zijn we begonnen op de zolderkamer. Met het product Scorion, dat vooral wordt gebruikt door universiteiten en hogescholen, maar ook door professionals, om hun persoonlijke ontwikkeling overzichtelijk en actueel bij te houden.

Als iemand toen had gezegd dat we twintig jaar later een bedrijf zouden zijn met 35 leuke, slimme en eigenzinnige medewerkers, marktleider zouden zijn op het gebied van edtech binnen het medisch onderwijs in Nederland én zaken zouden doen in Duitsland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten, hadden wij hem waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar het is echt waar! Inmiddels zitten we dan ook niet meer op dat kleine zolderkamertje; sinds 2022 werken we in een prachtig industrieel pand in het Havenkwartier (dat met het ei op het dak).

We hebben door de jaren heen dus fantastische ontwikkelingen doorgemaakt. Die hebben ook geresulteerd in de keuze om een naamsverandering door te voeren. In 2023 zullen wij verder gaan onder de naam Scorion, de naam van het product waar het allemaal mee begon.

We hopen nog veel meer instellingen te mogen ondersteunen met Scorion, want goede professionals maken het verschil!

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...