Out of the office

Adres

Baron van Wijnbergenlaan 12
7383 AE Bussloo

Contact

Dave Schiphorst
055-8442393
info@getooto.nl

Website

www.getooto.nl

Over Out of the office

Out of the office in de groenste gemeente van Europa
Dave Schiphorst is een ondernemer die succesvolle belevingsconcepten neerzet voor bedrijven. Op het gebied van meetings, teambuilding en events. Zo werd zijn hamburger door o.a. topchef Ron Blaauw bekroond tot de beste burger van Nederland en toverde hij met zijn team het voormalige voetbalcomplex van Bussloo om tot dé plek voor teams. Het is een inspirerende en verbindende plek ‘out of the office’ midden in de Veluwse IJsselvallei. Een plek waar teams hechter, sterker en succesvoller worden. Dave startte al jong als ondernemer en was actief in de elektrotechniek en de entertainmentsector. Hij greep de bekroning van ‘Dave’s Oerburger’ in 2014 aan om een nieuwe organisatie op te zetten – Out of the Office – waarin zijn kennis, ervaring en passie samenkomen.
Teams hechter, sterker en succesvoller maken
Dave Schiphorst: “Het is belangrijk om teams soms even weg te halen van de vertrouwde werkplek, naar een inspirerende omgeving. Want ‘out of the office’ is waar ideeën de ruimte krijgen en waar strategieën concreet worden. Waar meer gelijkwaardigheid, openheid, creativiteit en focus ontstaat. Een meeting of teamdag buiten de deur moet altijd een belevenis zijn die inspireert en die mensen in beweging brengt. Dat geldt ook voor de betekenisvolle bedrijfsevenementen die we organiseren. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer succesvolle bedrijfsresultaten, meer werkplezier en ambassadeurs binnen je team en klantenkring. Onze locatie midden in het groen biedt deze ervaring. We bieden unieke ervaringen aan voor groepen van circa 10 tot circa 1.000 gasten.
Altijd gaan voor de 10+
Dave werkt met zijn team voor grote en kleine organisaties, voornamelijk in Nederland maar ook daarbuiten. Met zijn team ontwikkelt hij maatwerk concepten. Met een achtergrond in de (audiovisuele) techniek, horeca en entertainment weet Dave voor gezelschappen ijzersterke fysieke en hybride evenementen en teamdagen neer te zetten. Hij combineert het beste van alle werelden, waarbij streven naar een 10+ nooit uit het oog verloren wordt.
Medewerkers zijn ons visitekaartje
Out of the Office werkt met een hecht team, medewerkers die doen waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden. “Belangrijk!”, benadrukt Dave. “We zijn een klein team en we weten precies wat we aan elkaar hebben. We ondersteunen elkaar en gaan samen iedere keer weer voor die 10+. We hebben ontzettend veel plezier in ons werk en dat merken onze gasten ook. We zetten samen hele mooie dingen neer en zijn van toegevoegde waarde voor onze gasten. Een team waar ik zuinig op ben.”
www.getooto.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...