OfficeLinda

Adres

Rolklaver 57
7422 RE Deventer

Contact

Linda Wichink Kruit
06-33909764
info@officelinda.nl

Over OfficeLinda

OfficeLinda gaat voor grip, focus & energie
Linda Wichink Kruit - eigenaar van OfficeLinda sinds maart 2020 - wil werkgeluk bevorderen vanuit regie en eigenaarschap, zodat ondernemers en teams weer vanuit hun eigen kracht gaan functioneren. Want goed eigenaarschap brengt meer rust en overzicht, meer controle op je energie en beter resultaat aan het einde van je (werk)dag.
Door de toegenomen werkdruk worden velen geleefd door hun agenda en gewoontes. Linda zorgt ervoor dat zij weer controle krijgen en zelf de regie pakken. “Dit gaat niet vanzelf, veel gewoontes zijn er langzaam ingeslopen. Om deze patronen te doorbreken, ga ik samen met de klant of het team intensief aan de slag. Door te spiegelen, te reflecteren en praktische inzichten aan te reiken op o.a. het gebied van time- en energiemanagement zie ik dat ze weer grip krijgen en regie nemen. Dat is heel mooi om te ervaren”, zegt Linda.
OfficeLinda biedt 1-op-1 begeleiding voor grip, balans en energiemanagement; workshops voor tijd- en energiemanagement; en projectondersteuning voor focus, overzicht en structuur.
Wil je meer weten over hoe OfficeLinda te werk gaat? Of direct aan de slag met je eigen focus en energie? Neem dan contact op via mail (info@officelinda.nl) of telefonisch/ whatsapp (06-33909764).
www.officelinda.nl (nieuwe website is coming soon)

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...