Mail Street

Adres

Lubeckstraat 7
7418 EK Deventer

Contact

dhr. J.W. Roelofs
0570-620275

Over Mail Street

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Centralize geeft gratis webshop weg

In deze zware tijden voor de winkels besloot Centralize om een gebaar te maken naar de winkels toe. Onder loting werd een volledig geoutilleerde webshop gratis weggegeven. Via het online platform De Ondernemer en In de Buurt werd de oproep voor kandidaten uitgezet. Uit de vele tientallen reacties is de net geopende bloemenzaak Bodhi in Diepenveen als lot getrokken. Dankzij deze actie beschikt de bloemenzaak nu over een slimme webshop dat de fraaie bloemstukken in de digitale etalage zet, deze verkoopt en koppelingen met de boekhouding, voorraadsysteem en (online) marketingtools ontbreken niet.

 

Centralize biedt een totaaloplossing voor E-commerce in de vorm van een digitaal kantoor al dan niet in combinatie met de realisatie van een webshop. Het bedrijf bouwt webshops voor product- en/of dienstaanbod en centraliseert meerdere processen achter jouw (digitale) onderneming en brengt deze samen in één omgeving, jouw digitale kantoor. Centralize is een dochterbedrijf van Mailstreet.

 

MailStreet helpt organisaties effectiever met hun klanten te communiceren. Zij vertalen klantdata naar persoonlijke en onderscheidende print en mail of digitale berichten en managen dat proces tot op de deurmat of in de mailbox van de ontvanger. Met de jarenlange expertise en state-of-the-art ICT oplossingen worden verschillende boodschappen perfect op maat gesneden en naar de verschillende doelgroepen verzonden.

 

Digitaal waar mogelijk en papier voor meer impact

Van oudsher is MailStreet de partij voor het persoonlijk versturen van (grote) mailingen. Denk hierbij aan Direct mail, factuurstromen, informatieve brochures, (zorg)polissen en voorwaarden, klantonderzoeken en andere gepersonaliseerde communicatiemiddelen. Ze hebben één ding gemeen: het zijn contactmomenten die een onderneming de kans biedt om de relatie met de klant te optimaliseren.

 

Een steeds groter probleem voor ondernemingen om dit goed te kunnen doen vormen data en content die zijn opgeslagen in verschillende systemen van verschillende afdelingen (sales, finance, martketing etc.). In het verleden communiceerden bedrijven via 3 of 4 kanalen maar tegenwoordig is het aantal te managen kanalen ruim 20, wat zorgt voor uitdagingen en problemen om op een consistente manier omni-channel (een uniforme en gesynchroniseerde merkbeleving over alle kanalen met informatie uit één bron) te kunnen communiceren.

“De stap om webshops niet alleen te koppelen met zaken als voorraadbeheer, logistiek, boekhouding maar ook een grote online en offline toolkit is een hele logische stap”, zegt Centralize manager Danny Hollering. “Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, kent een gunstig prijsniveau en is ook modulair van opbouw. Je kunt met de basis starten en daarna geleidelijk gaan uitbreiden mat zaken als: het maken van een (online) folder, kortingskaart of mailing. Dit is allemaal snel en eenvoudig op te zetten zonder grote investeringen.

 

Meer weten: https://centralize.nl.

 

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...