M2uur BV

Adres

Zutphenseweg 4A
7418 AL Deventer

Contact

Freekje Vervoord
0570-670007

Website

www.m2uur.nl

Over M2uur BV

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren wand- en gevelvullende prints. Vanaf eerste concept tot uitgewerkt design en van materiaaladvies tot oplevering. M2uur bv maakt elk idee op wand en gevel mogelijk.

Al bijna 25 jaar leveren wij vakwerk af. In binnen- en buitenland. Voor het onderwijs, de zorg, overheden en het openbaar vervoer. Op wanden, gevels, glas, plafonds, daken en meubilair. Met behulp van innovatieve materialen. In samenwerking met architecten, interieurontwerpers, kunstenaars en opdrachtgevers. En met toonaangevend design die waarde toevoegt aan gebouwen, locaties en hun omgeving.

M2uur bv werkt onafhankelijk van fabrikanten, leveranciers, monteurs en installateurs. We vinden daarom binnen elk budget en alle voorwaarden een passende oplossing om van idee tot realisatie te komen. Wij hebben een eigen ontwerp- en opmaakstudio en werken samen met ontwerpers, beeldend kunstenaars en andere makers.

We kunnen er veel over vertellen, maar laten je hier ook graag zien wat we kunnen. De mogelijkheden in ontwerp en materiaal zijn eindeloos. Laat je inspireren en weet: M2uur bv helpt je graag verder met jouw idee of project. Dus neem contact met ons op voor een (digitale) afspraak.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...