Moore MKW Accountants en belastingadviseurs

Adres

Hanzeweg 1B
7418 AW Deventer

Contact

Nicole Massop
0570-613092
deventer@moore-mkw.nl

Over Moore MKW Accountants en belastingadviseurs

Advies- en accountantsorganisatie Moore MKW is onder andere gevestigd in Deventer. De accountants en adviseurs van ons kantoor hebben voor ondernemers alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving. We ondersteunen en adviseren op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Groeiambities
Moore MKW is een krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie. Samen kunnen we de uitdagingen van de toekomst het hoofd bieden en onze groeiambities verwezenlijken. Die groeiambities gaan niet alleen over ons, maar ook over de ondernemers waarvoor wij werken. Door daadkrachtig in te spelen op verandering, te innoveren en digitaliseren kunnen we ondernemers nog beter helpen. Samen toekomstbestendig, daar geloven wij in.

Waarom Moore MKW?
Moore MKW heeft het vizier gericht op de toekomst, tegelijkertijd zijn we stevig geworteld. We vinden het belangrijk om die wortels niet uit het oog te verliezen. Marinus Meeuwsen van Moore MTH en Wim Kroese en Ben Wevers van KroeseWevers, zijn de oprichters van de bedrijven die Moore MKW vormen. De beginletters van hun achternamen vormen de afkorting MKW. Onze oprichters waren pioniers die met niets zijn begonnen en hun bedrijven door hebben gegeven aan een volgende generatie van goede vakmensen. Inmiddels duurt deze traditie van rentmeesterschap al meer dan 70 jaar en die traditie willen wij graag voortzetten.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...