Ionmoon BV

Adres

Antwerpenweg 4
7418 CR Deventer

Contact

mevr. G. van Elburg
085-8769557
geddy@ionmoon.nl

Website

www.ionmoon.nl

Over Ionmoon BV

Ionmoon is een internet bureau gespecialiseerd in internationale digitale marketing en marktonderzoeken. We werken voor bedrijven die willen groeien en daarom vanuit Nederland de grens over gaan. Daarnaast werken we voor buitenlandse bedrijven die vanuit het buitenland de Nederlandse of Europese markt willen betreden.

Specialistische SEO en SEA kennis voor B2B exporterende bedrijven gecombineerd met een eigen ontwikkelde unieke methode op het gebied van digitale analytics en export, zorgen voor groeiresultaten bij onze klanten.
Nieuwe markten betreden? Naast internationale campagnes kun je ook bij ons terecht voor digitaal marktonderzoek e het opstellen van praktisch toepasbare marketingstrategieën.

Audit:
Ben je al langer internationaal bezig en wil je weten waar je online staat? Hiervoor hebben we speciale audits ontwikkeld, die als een soort APK-keuring de stand van zaken weergeven op je huidige export marketingstrategie en -tactiek.

Opleiden en consultancy
We delen onze kennis en kunde in maatwerk opleidingstrajecten voor marketing en salesafdelingen. Ook een consultancy traject op het gebied van export marketing behoort tot de mogelijkheden.

Wil je hier meer over weten? Bekijk onze websites, lees ons blog of neem contact op.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...